Бесплатна услуга за пресметка на градежни материјали
Калкулатори за градба

Пресметка на градежни материјали за ограда


Изработка на скала 1:

     Наведете димензиите во метри

Големина на земјиште
Ширина на патека X
Должината на левата страна Y2
Должината на десната страна Y

Ограда
Растојание меѓу мислења S3
Ширината на портата и портата S1
Цена 1 пост


Одберете материјали за оградаПресметка на оградата

Програмата го пресметува бројот на столбови потребни за инсталирање на оградата.
Само пресметува растојанието меѓу столбовите и се пресметуваат во висина на материјалните оградата: жица мрежа, плочки или лист материјал.
За да дознаете цената на градежните материјали се користат, листата на нивните цени на мало во продавници во вашата област.
Освен ако не забележа "оптимизирање на растојанието помеѓу мислења", на програмата рамномерно ќе ги дистрибуира на колоните на оградата на секоја страна на заговор и прилагодување на дистанца меѓу нив.
Забележете дека колумни на портата е веќе вклучена во пресметката.


Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
подесувања

Отвори ги резултатите од пресметката

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Вебмастерот.
Инсталирајте ја услугата на вашиот сајт.
Тоа е бесплатно.
Калкулатори за градба
www.zhitov.ru © 2007 - 2017