Pitungan saka undhak-undhakan karo telung paling gedhé kaloro ing lemah tingkat


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan E
jurusan A
jurusan B
jurusan C
Kekandelan saka langkah Z
Nggambarake pojok langkah F








data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka undhak-undhakan karo telung paling gedhé kaloro ing lemah tingkat



Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters tangga menyang lantai liyane Langkah 180

X - opening jembaré andha
Y - Dhuwur Opening
E - Jembaré saka undhak-undhakan
F - langkah nggambarake
Z - Kekandelan saka langkah


undhak-undhakan A - Gunggunging anak tangga ing ndhuwur senar
B - Jumlah langkah-langkah ing bowstring tengah
C - nomer langkah-langkah ing ngisor bowstring
lantai tangga SP - Nemtokake posisi tataran page bab lantai lantai kapindho.
Ing posisi page tataran ndhuwur dumunung ing tingkat lantai lantai liyane.
Ing lantai kapindho lantai kaping kalih inggih punika langkah pungkasan. Ing dhuwur saka andha wis suda kenceng



Program kanthi otomatis ngétung dhuwuré lan jembaré saka langkah, amba lan ukuran saka ndhuwur, tengah lan ngisor senar.
Kanggo pilihan saka undhak-undhakan penak optimal ngganti nomer orane tumrap sekolah.
Sampeyan bisa generate drawing ireng-putih utawa werna.

Jembaré saka andha piring punika jembaré saka undhak-undhakan.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.