Itungan bahan wangunan pikeun pager


Skala gambar 1:

     Sebutkeun dimensi dina méter

Dimensi taneuh
Lebar plot X
Panjang sisi kénca Y2
Panjang sisi katuhu Y

pager
Jarak antara tulisan S3
Lebar Gerbang jeung wickets S1
Harga 1 post


Pilih bahan keur pager a





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

itungan pager

program Etang jumlah pilar diperlukeun pikeun masang pager.
Ogé Etang jarak antara tulisan jeung itungan jumlah bahan pager: kawat bolong, papan atawa material lambaran.
Pikeun manggihan biaya bahan konstruksi dipaké, nangtukeun harga maranéhanana dina jaringan ritel di wewengkon Anjeun.
Lamun dipariksa "ngaoptimalkeun jarak antara tulisan", program merata bakal ngadistribusikaeun tulisan pager dina unggal sisi loka jeung ngarobah jarak antara maranehna.
Catet yén kutub gerbang anu kaasup itungan.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play