Itungan bahan wangunan pikeun pager


Skala gambar 1:

     Sebutkeun dimensi dina méter

Dimensi taneuh
Lebar plot X
Panjang sisi kénca Y2
Panjang sisi katuhu Y

pager
Jarak antara tulisan S3
Lebar Gerbang jeung wickets S1
Harga 1 post


Pilih bahan keur pager a




data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

itungan pager

program Etang jumlah pilar diperlukeun pikeun masang pager.
Ogé Etang jarak antara tulisan jeung itungan jumlah bahan pager: kawat bolong, papan atawa material lambaran.
Pikeun manggihan biaya bahan konstruksi dipaké, nangtukeun harga maranéhanana dina jaringan ritel di wewengkon Anjeun.
Lamun dipariksa "ngaoptimalkeun jarak antara tulisan", program merata bakal ngadistribusikaeun tulisan pager dina unggal sisi loka jeung ngarobah jarak antara maranehna.
Catet yén kutub gerbang anu kaasup itungan.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.