Pitungan layanan gratis bahan bangunan
Kalkulator India

Pitungan uga


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi ing meters

Ambane H
Top diameteripun D1
Ngisor diameteripun D2

Nemtokake Nilai ekskavasi utawa kedhukan

Ngeduk (1 meter kubik)
Aman saka lemah (1 meter kubik)




Pitungan saka Wells utawa ngadu saka wangun silindher


ukuran uga
Nemtokake dimensi ing meters

D1 - Wells diameteripun ndhuwur
D2 - diameteripun saka ngisor uga
H - Ambane

Tambahan, sampeyan bisa nemtokake biaya ngeduk uga lan biaya aman saka lemah.

Pitungan

Ana telung opsi kanggo sumber banyu homes pribadi. Sampeyan bisa pengeboran bolongan dhewe, sampeyan bisa ngrekrut profesional kanggo maksud iki, nanging sampeyan bisa dig uga ing situs iki. Kabeh cara duwe loro kaluwihan lan cacat. Akeh seneng kanggo ngatur kanggo uga situs, amarga iku paling mirah, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo luwih saka 50 taun lan ngresiki construction iki akeh luwih gampang tinimbang uga. Kejabi Wells ngeduk ora mbutuhaké idin khusus. Nanging, kanggo dig uga ing situs, sampeyan kudu nggawe sawetara petungan. Kene sampeyan bakal bantuan program pitungan kita. Kabeh sing perlu dilakoni iku ketik ing kothak cocok ambane saka uga, diameteripun ndhuwur lan ngisor lan biaya ngeduk ing wilayah, banjur program bakal ngetung volume uga lan biaya kira-kira saka ngeduk.

Inggih-kleleb

Kawitan lan utomo ing Wells ngeduk sawijining iku pilihan saka Panggonan kanggo wong. Iku penting kanggo nutup ing radius sing saka 50 meter ana storages manure lan impurities sing bisa mengaruhi kualitas banyu. Sampeyan ora perlu kanggo terus uga nyedhaki saka 5 meter saka omah. Yen ana risiko karusakan kanggo pondasi omah amarga saka leaching saka lemah.
Sampeyan uga penting kanggo nemtokake ambane saka uga. Iki bisa ngenali ambane saka struktur ing bagean jejer utawa bolongan wis dilatih.
Elinga yen sampeyan ora bisa dig uga ing sembarang wektu taun. Punika paling cocog kanggo periode iki saka Juni kanggo September. Ing wektu iki, aquifer kurang, kang tegese sampeyan ora bakal lumebu kesalahan saka lapisan ndhuwur banyu sing bisa tetep sawise banjir spring.
Ing bab sabanjure sing kudu padha sumelang ing bab carane bakal ngiyataken tembok uga. Kene ana sawetara opsi. Pigura iki kayu-kayuan, konkrit monolithic lan bata. Saben cara iki penguatan nduweni kaluwihan tartamtu. Contone, pigura kayu-kayuan murah. Nanging ing mengkono iku short-urip. Istilah layanan ora ngluwihi 15 taun. Kajaba iku, iku kudu di resiki saben taun saka endhot. Uga sak ngeduk saka tembok jugangan sing ora dikuwati, nyebabake risiko ambruk bumi.
Konkrit monolithic apik sing sastra suluk lumahing banyu saka ngetik uga. Nanging uga kuwi apa akeh maneh, lan iku bakal biaya dipun anggit luwih larang. Kene sampeyan duwe opsi loro. Salah siji nggawe formulir konkrit kanggo nguwataké tembok dhewe utawa tuku. Sadurunge arep carane nerusake, please Wigati sing pabrik dikiataken konkrit ring kuwat tinimbang sing bisa nggawe dhewe. Nanging, mesthi, lan padha bakal biaya liyane.
Uga construction saka bata mbutuhake skills khusus lan latihan terus. Tembok kudu dikuwataké, lan bata kanggo mbangun pondhasi. Nanging, kaya konkrit, bata ora ngidini dlusupan saka lumahing banyu menyang uga.

Sawise uga siap

Tipe Whichever piranti sampeyan wis milih uga, saka wektu kanggo wektu iku perlu kanggo disinfected. Cleaning kudu rampung ing paling pindho taun lan luwih seneng yen manca obyek tiba menyang uga. Kanggo reresik uga karo bantuan saka water pump pompa. Banjur, kita pindhah mudhun, kita nggawe tata cara perawatan perlu. Nalika manca obyek, silt, wedhi lan rereget dibusak saka lantai lan tembok uga, kanggo disinfect. Kanggo nindakake iki, ing tembok kang uga nggunakake broom utawa rerumput karo turu long semprotan Piranti kanggo gawe putih ing.
Nalika uga wis kapenuhan banyu maneh, iku uga kudu nambah Piranti kanggo gawe putih ing jumlah 150 mg saben 1 liter banyu. Banyu lan uga diudhek, dijamin karo tutup, disimpen kanggo rong jam. Banyu banjur maneh pompa metu lan uga sakabeheng karo banyu murni. Prosedur wis bola nganti ambu ora enak khlor katon.


Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
setelan

asil petungan Open

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Nginstal layanan ing situs.
Iku free.
Kalkulator India




www.zhitov.ru © 2007 - 2017