Pitungan saka undhak-undhakan karo urutan 180-degree lan orane tumrap sekolah ngiringake


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Dhuwur Opening Y
Dawa bukaan X
Jembaré saka undhak-undhakan E
Gunggunging anak tangga kabeh C
Panggil orane tumrap sekolah Rotary CP
Gunggunging anak tangga sadurunge ngowahi P
Kekandelan saka langkah Z
Nggambarake pojok langkah F










Pitungan saka undhak-undhakan karo rotasi 180° lan orane tumrap sekolah Rotary



Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters tangga menyang lantai liyane Langkah 180

X - opening jembaré andha
Y - Dhuwur Opening
F - langkah nggambarake
Z - Kekandelan saka langkah
C - Gunggunging anak tangga
CP - Panggil orane tumrap sekolah Rotary
P - nomer langkah-langkah ing ngisor bowstring


undhak-undhakan
C - Jumlah total langkah






CP - Panggil orane tumrap sekolah Rotary






P - nomer langkah-langkah ing ngisor bowstring
lantai tangga SP - Nemtokake posisi tataran page bab lantai lantai kapindho.
Ing posisi page tataran ndhuwur dumunung ing tingkat lantai lantai liyane.
Ing lantai kapindho lantai kaping kalih inggih punika langkah pungkasan. Ing dhuwur saka andha wis suda kenceng



Piranti lunak otomatis ngétung dhuwuré lan jembaré saka langkah, amba lan dimensi saka ndhuwur lan ngisor senar.
Ing tokoh kapisah nuduhake dimensi kanggo orane tumrap sekolah Rotary.
Kanggo pilihan saka undhak-undhakan penak optimal ngganti nomer orane tumrap sekolah.
Sampeyan bisa generate drawing ireng-putih utawa werna.

Jembaré saka andha piring punika jembaré saka undhak-undhakan.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2017
Facebook Vkontakte Welcome to friends.