Pitungan saka sudhut sawed saka crosshairs

ukuran drawing 1:

Ukuran

Jembar X
Dhuwur Y
Kekandelan bagean E



Google Play

Pitungan saka sudhut sawed saka crosshairs kanggo perabotan


Dimensi bagean Crosshair
X - Jembaré struktur kasebut.
Y - Dhuwur konstruksi.
E - Kekandelan bagean kasebut.

Fitur.

Pitungan ukuran lan sudhut sudut sawed saka bagean saka crosshair perabotan.


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte