Pitungan saka plasterboard sekat, tembok, langit-langit


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

Ing dhuwur saka tembok Y
Jembaré saka tembok X

Ing dhuwur saka rwaning H
Jembaré saka sheet Z

Konsumsi bahan

Mullion dhaftar profil S

Lapisan Papan gypsum V

Ing kadohan antarane ngawut-awut B
Undercoat N1
Ngisi N2
Putty Rampung N3
Dye N4


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka tembok, langit-langit utawa tembok plasterboard


Nemtokake dimensi dibutuhake ing millimeters

sekat plasterboard
Y - dhuwur tembok utawa pemisahan
X - jembaré tembok
H - dhuwur saka sheet drywall
Z - jembaré saka sheet drywall

wall plasterboard
S - nomer profil rak siji sheet drywall
V - nomer saka lapisan Papan gypsum
V=1 - ing lapisan wall siji utawa langit-langit
V=2 - ing loro lapisan kanggo tembok utawa pemisahan
V=3-4 - kanggo sekat

B - Ing kadohan antarane ngawut-awut
Program bisa ngetung nomer sing dibutuhake saka bahan pagawean - sepisanan, putty, Paint.
Kanggo nindakake iki, pilih tingkat konsumsi saben kothak meter N1, N2, N3, N4.

Akibaté, program bakal ngetung
area tembok, sekat langit-langit utawa plasterboard
nomer sing dibutuhake saka sheets drywall
nomer sing dibutuhake saka profil kanggo pigura
nomer kira-kira saka ngawut-awut, kuat lan sealing tape
jampel utawa jampel swara lan pagawean bahan.

Program ora kalebu lowongan kanggo lawang lan jendhela, minangka konsumsi materi ora ngganti Ngartekno.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play