Petungan bahan bangunan, kalkulator construction, lan perancang

Roofs

Undhak-undhakan kayu-kayuan


Ladders logam

Dhasar Concrete

Bahan bangunan

Pager, tembok, jubin

Earthworks

Volume lan kapasitas

Liyane

About

Nggayuh construction saka house pigura Aku saya ngadhepi karo petungan jumlah bahan konstruksi utawa pitungan saka ukuran sing rincian desain tartamtu.

Nglereni Papan, kajeng utawa kayu kanggo construction - minangka dibutuhake kanggo tembok utawa lantai?

Pemanas uga mbutuhake pitungan pancet. Bakal wool Mineral iki, umpluk utawa jampel liyane. Nalika aku wrote, desain saka pigura house lan jampel bahan nganggo jampel, ora mung lantai lan gendheng, lan tembok.

Roofing - crita liyane. Gendheng saka manéka Komplek house sandi, lan ngetung jumlah shingles logam utawa bahan roofing liyane angel. Lan isih iku perlu kanggo njupuk menyang sampah akun roofing. Supaya iku house kanggo sawetara taun karo gendheng saka roofing materi.

Ing mangsa iki, supaya ngentoke ing tembok. Uga nganggep piyambakipun gang, alangi beluk ...

A menowo karo mesthi algebra sekolah, petungan iki ora bakal angel. Njupuk sheet saka kertas lan kalkulator, elinga rumus, mriksa metu saperangan kaping ... Lan dipriksa ... Kanggo petungan sing ora kesalahan crept fraught karo biaya rasah. Ing transportasi, yen sampeyan duwe soko kanggo tuku liyane, utawa kosok balene ing kakehan, gampang kanggo nggunakake, banget, ora apik banget, and so on.

Supaya lair idea kanggo pass petungan iki tumindake ing pundak saka program sing everyone bakal nimbang lan tarik diagram a.
Lan sing paling Jahwéh - ora nggawe kesalahane! Sawise kabeh, biaya Gagal banget dhuwur sak pambangunan.
Mugi sing layanan bakal bantuan sing ngedegake omah karo tangané lan engineers-tukang.


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2017
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play