Ngitung nomer mapeng slabs.


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi ing meters

Panjang trek A
Jembaré trek B

Panggil kothak saben 1 m2 C
Ambane mbuwang H

Biaya karya

Jobs 1 meter2




data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Ngitung nomer slabs mergi konkrit, pavers


Nemtokake dimensi dibutuhake ing meters

A - Dawa trek.
B - Jembaré trek.
C - Nomer saka mapeng slabs ing kothak 1 meter.
H - Ambane saka mbuwang ing kothak. Pilihan.

Akibaté, program bakal ngetung area trek utawa platform, jumlah sing penting saka kothak lan watu mapeng, jumlah basa ing kothak, biaya mbikak lan wilayah siji kothak.

Driving mbikak mapeng slabs

Drawing wis kui adhedhasar diagram exemplary mbikak pavers utawa slabs mergi persegi dowo.
Rencana diwenehi kanggo Assessment visual mbikak lan nglereni kothak.
Iki bakal bantuan nemtokake carane numpuk trek utawa trotoar.

Yen sampeyan nemtokake ambane mbuwang, program bakal ngetung sawijining volume. Kanggo ngetung jumlah saka materi kanggo wedhi utawa basa konkrit.

Bentuk, dimensi, teknologi, lan nomer saka dering mbikak siji manufaktur meter nemtokake.


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.