Pitungan saka jumlah saka omahé materi digawe saka log


ukuran drawing 1:

Pilih ukuran




Ukuran Wall

Dawa ing tembok teras A
Dawa ing tembok sisih B




Dhuwur ngarep H
Ing dhuwur saka tembok sisih G
Ing dhuwur saka log wall U

Dawa ing sekat 1 lantai L1
Dhuwur saka sekat 1 lantai P1
Dawa ing sekat 2 jubin L2
Dhuwur saka sekat 2 jubin P2

Ukuran log

Ing diameteripun saka cathetan D
Dhuwur C
Dawa saka sikil T

Ing kadohan antarane pegs N

Bobot saka 1 meter kubik, kg V
Biaya 1 meter kubik S





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka bahan log digawe saka log


Ketik dimensi dibutuhake saka tembok.

A - Dawa ing tembok ing teras.
B - Dawa ing tembok sisih.
Ukuran iki bisa ditemtokake kanggo dimensi njaba saka sumbu utawa tembok log. Pilihan 1 utawa 2.


H - Dhuwur saka teras kanggo pediment Skate. Yen pigura tanpa pediment, Nilai pesawat = 0
G - Ing dhuwur saka tembok sisih kanggo skate pediment ing. Yen pigura tanpa gable sisih, banjur nyetel = 0
U - Ing dhuwur saka tembok ing sudhut.
T - Dawa saka sikil.

Ukuran log.

D - Ing diameteripun saka cathetan.
C - Migunani log dhuwur, langkah salah siji makutha. Ukuran kudu tansah luwih cilik tinimbang diameteripun saka cathetan.

Ngarep omah digawe saka log Sisih tembok omah kayu-kayuan Mburi log
Sekat ing kapisan lan kapindho jubin.

Ketik dawa total kabeh tembok saka lantai page L1 lan lantai liyane L2.
Nemtokake dhuwur saka tembok saka lantai page P1 lan lantai liyane P2.
Yen pitungan saka tembok log ora dibutuhake, nyetel angka = 0

Data tambahan
Ing kadohan antarane pegs
N - Ing kadohan antarane pegs.
V - Bobot saka siji meter kubik log.
S - Biaya kira-kira saka siji meter kubik log.

Yen tembok saka log utama ora langkah kaping makutha, program bakal ngganti dhuwur iki.
Ing kasus iki, bab pesen asil katon Dianyari!


Program bakal ngetung jumlah bahan bangunan kanggo construction saka house kayu-kayuan utawa siram log babak.
Asil pitungan ngandhut data individu kanggo tembok, Gables lan sekat lan jumlah sing.
Log keliling iki, nomer Koruna, wilayah lan volume saka tembok lan sekat, jumlahe log lan total sing dawa.
Program nganggep total bobot saka carcass lan kira-kira biaya saka omah kabèh.

Tembok persegi lan sekat bakal migunani kanggo ngetung nomer impregnation lan dyeing.
Total dawa log bakal bantuan ngetung panas jampel antarane Koruna.
Aja lali kanggo kalebu biaya saka pegawe kanggo Déwan lan instalasi, biaya transportasi.
Lowongan, jendhela lan lawang sing ora dijupuk menyang akun. Nilai saka bahan sing ora kena pengaruh.
Panggil nagelej diwilang kira-kira.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play