Hitungan kinerja ventilasi


Ukuran

Wujud bentuk F





Daft diameter D

Tingkat mili E

data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Hitungan volume udhara liwat sistem ventilasi



F - Bagean bagean saluran. Persegi panjang utawa bunder.
D - Dhiameter saluran.
X - Jembaré saluran persegi panjang.
Y - Dhuwur duktus segiempat.

E - Kecepatan udara, sekedhik.

Fitur.

Hitungan volume udhara liwat saluran ventilasi.


Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.