Pitungan saka bahan roofing kanggo gendheng gable


ukuran drawing 1:

Nemtokake dimensi saka ing millimeters

   

Nemtokake dimensi saka gendheng

Dhuwur Y
Jembar X
Overhang C
Length B

Gendheng Materials

Jembaré saka rafters S1
Kekandelan saka rafter ing S2
Ing kadohan antarane rafters S3
Jarak tempuh ing pojok gendheng S4

Jembaré saka Boards lathing O1
Kekandelan saka Boards lathing O2
Antarane Boards lathing R

Dhuwur sheet roofing L1
Jembaré saka sheet roofing L2
Sheet tumpang tindih (%) L3





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitungan saka gable gendheng




Nemtokake dimensi dibutuhake millimeters

X - jembaré saka omah
Y - dhuwur saka gendheng
C - ukuran overhang ing
B - dawa saka gendheng
Y2 - dhuwur tambahan
X2 - jembaré ekstra


referensi

Program iki dirancang kanggo ngetung bahan roofing: jumlah materi sheet (ondulin, Nulin, slate utawa logam), materi underlay (aspal, materi roofing), nomer Boards lathing lan rafters.
Sampeyan uga bisa ngetung sawetara dimensi migunani saka gendheng.

Program dianggo ing loro mode: gendheng gable prasaja lan gendheng karo rong Gables sisih (roofs sisih), ngetik 1 lan ketik 2.

Ati-ati! Yen sampeyan duwe gendheng karo salah siji gable, banjur digunakake kanggo ngetung page Tipe 1, banjur ngetik 2. Lan wis saka data ditampa ngétung jumlah bahan bangunan: trusses, Boards batten, underlay lan bahan sheet.
Yen ora, pitungan uga kesalahan. Sawise kabeh, program ngidini kanggo ngethok ing gendheng utama wonten ing Gables sisih gendheng.

Pitungan sampeyan bakal weruh sawetara nomer: ukuran utawa volume saka materi construction setengah gendheng lan ing kelompok - full size utawa volume.
Ing ngitung gendheng ekstra - ukuran lengkap lan orane katrangan, lan ing kelompok sing nomer loro: ukuran lan orane katrangan saka siji utawa loro liyane atap.

Ati-ati Ing sheet pitungan saka roofing materi, mbudidaya sing program ketemu gendheng kothak.
Contone, 2,8 kanggo 7,7 ping pingan seri sheets ing saurutan. Yen construction nyata sijine 3 larik.
Kanggo pitungan luwih akurat saka nomer sheets saka roofing kanggo nyuda dhuwur ing sheet kudu diwilang diwenehi nomer wutuh saka larik.
Aja lali kanggo nyetel jumlah tumpang tindih liyane kanthi.

Nalika ngitung volume saka materi rafters gendheng utama, ing regime saka jinis 2, program ora kalebu sisih Cut-metu ing pediment ing. Iki amarga sawetara kangelan ing implementasine saka program.
Mungkin aku bakal arep ing mangsa.
Nanging, rafters materi keluwihan sing dipercaya kanggo ilang utawa kanggo nggawe sawetara pangaturan kanggo petungan sing.
Ana uga bakal dadi program kapisah kanggo sheet pitungan luwih cerdas saka bahan roofing.

Lan aja lali kanggo tuku bahan konstruksi kudu karo sawetara wates sampah.

Google Play
kalkulator petungan Panjenengan Entrance
jawa
Sampeyan kudu ora petungan disimpen.
Register utawa tandha sing bakal bisa kanggo nyimpen petungan lan ngirim mau dening mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play