Llogaritja e tub

Specifikoni dimensionet ne milimetra

diametër Inner D1
Jashtë diametër D2
Gjatësia e tubacioneve LGoogle Play

Llogaritja e tub


vëllimi i tub
Specifikoni dimensionet ne milimetra

D1 - tub lindi
D2 - diametër jashtë tub
L - Gjatësia e tubacioneve
Programi do të ndihmojë për të llogaritur vëllimin e ujit ose lëng tjetër në tubat.
Për llogaritjen e sistemit të ngrohjes, shtuar tek rezultat i vëllimit të radiatorëve dhe bojler.
Këto të dhëna janë të specifikuara zakonisht në fletën e të dhënave të produktit.

Si rezultat i kësaj, programi do të llogarisë shumën totale të tub, zona e saj sipërfaqe dhe vëllim të tub me 1 metër.
Sipërfaqe mund të jetë i dobishëm për të llogaritur sasinë e bojës nevojshme.

Për llogaritjen, specifikoni diametër brendshme dhe të jashtme të tub dhe Gjatësia totale e tubacionit.
Gjitha dimensionet janë në milimetra.

Llogaritja e tub bazuar në një formulë V=π*R1*R1*L
Llogaritja e sipërfaqes së tubit nga formula P=2*π*R2*L
R1 - rrezja e brendshme të tub
R2 - rrezja e jashtme e tubit
L - Gjatësia e tubacioneve


Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte