Itungan tabung

Sebutkeun dimensi di milimeter

diameter jero D1
luar diaméterna D2
Panjang pipe nu L


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tabung


volume pipe
Sebutkeun dimensi di milimeter

D1 - pipe bore
D2 - diameter luar pipe
L - Panjang pipe nu
program bakal ngitung jumlah cai atawa cairan séjén di pipa.
Pikeun ngitung volume sistim panas, nambah ka hasil volume radiators jeung alat keur ngagolakkeun.
data ieu biasana husus dina lambaran data.

Hasilna, program ngarasa wewengkon beungeut tube total volume anak jeung tube 1 meter.
Wewengkon permukaan bisa dipake keur ngitung jumlah cet diperlukeun.

Pikeun ngitung diameter jero jeung luar pilih tina pipe jeung panjang total pipa teh.
Sadaya dimensi nu dituduhkeun di milimeter.

Itungan pipa ku rumus V=π*R1*R1*L
Itungan wewengkon beungeut pipe ku rumus P=2*π*R2*L
R1 - nu radius jero pipe nu
R2 - nu radius luar tabung
L - panjang pipe


Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play