Itungan tabung

Sebutkeun dimensi di milimeter

diameter jero D1
luar diaméterna D2
Panjang pipe nu L

data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan tabung


volume pipe
Sebutkeun dimensi di milimeter

D1 - pipe bore
D2 - diameter luar pipe
L - Panjang pipe nu
program bakal ngitung jumlah cai atawa cairan séjén di pipa.
Pikeun ngitung volume sistim panas, nambah ka hasil volume radiators jeung alat keur ngagolakkeun.
data ieu biasana husus dina lambaran data.

Hasilna, program ngarasa wewengkon beungeut tube total volume anak jeung tube 1 meter.
Wewengkon permukaan bisa dipake keur ngitung jumlah cet diperlukeun.

Pikeun ngitung diameter jero jeung luar pilih tina pipe jeung panjang total pipa teh.
Sadaya dimensi nu dituduhkeun di milimeter.

Itungan pipa ku rumus V=π*R1*R1*L
Itungan wewengkon beungeut pipe ku rumus P=2*π*R2*L
R1 - nu radius jero pipe nu
R2 - nu radius luar tabung
L - panjang pipe


Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.