Itungan kanopi leuwih lawang


Skala gambar 1:

rubak X
panjang Z
luhur Y




data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan kanopi atawa tiung material

visor
Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

X - visor rubak
Y - jangkungna kanopi
Z - panjang visor

program ieu dirarancang pikeun ngitung bahan tiung semicircular atawa kanopi.
Salaku hasil itungan bisa kapanggih panjang jeung wewengkon visor teh.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.