Бесплатна услуга за пресметка на градежни материјали
Калкулатори за градба

Пресметка на крошна над влезот


Изработка на скала 1:

Ширина X
Должина Z
Висина YПресметка на материјал барака или стакло

Стакло
Наведете потребните димензии во милиметри

X - ширина стакло
Y - Висина стакло
Z - должина стакло

Програмата е дизајнирана за да се пресмета материјали полукружна крошна или барака.
Пресметката може да се најде должината и површина на стакло.


Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
подесувања

Отвори ги резултатите од пресметката

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Вебмастерот.
Инсталирајте ја услугата на вашиот сајт.
Тоа е бесплатно.
Калкулатори за градба
www.zhitov.ru © 2007 - 2017