Llogaritja e kulm mbi hyrje


shkalla e vizatimit 1:

Gjerësi X
Gjatësi Z
Lartësi Y


Google Play

Llogaritja e derdhur materiale ose ballik

Ballik
Specifikoni e dimensioneve të kërkuara në milimetra

X - ballik width
Y - Lartësia maskë
Z - Gjatësia ballik

Programi është dizajnuar për të llogaritur materiale tendë gjysmërrethor ose derdhur.
Llogaritja mund të gjendet gjatësinë dhe sipërfaqen e maskë.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte