Itungan tangga jeung rotasi 180 derajat


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

jangkungna instalasi Y
Panjang lawang nu X
rubak E
Jumlah total léngkah C
Léngkah pikeun nurunkeun string nu P
Nu ketebalan tina léngkah Z
Nu lip ujung léngkah F








data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tangga jeung rotasi 180 derajat



Tuliskeun dimensi nu diperlukeun staircase ka lanté kadua staircase ka lanté kadua tangga

X - rubak tangga tina lawang nu
Y - jangkungna instalasi
E - rubak
F - Hambalan proyéksi
Z - Nu ketebalan tina léngkah
C - jumlah léngkah
P - jumlah léngkah ka handap Maret nu

inpormasi

Itungan tangga jeung rotasi 180° jeung platform datar

Iraha wae jarak antara léngkah tangga kudu sarua.
Dina hal ieu, badarat bisa dianggap salaku lengkah sejen.

Tuliskeun jangkungna ti lantai handap ka tingkat floor tina floor kadua.
Sebutkeun panjang lawang ka - jarak nu bakal nyokot tangga Anjeun.
Dimensi bisa dituliskeun dina meter, milimeter jeung séntiméter.

software sacara otomatis Etang rubak jeung jangkungna léngkah, sudut jeung dimensi luhur jeung handap string teh.

Pikeun seleksi tangga genah optimal ngarobah jumlah léngkah, sarta program bakal ngaluarkeun saran dina usability anak.
Aya pilihan - pikeun ngahasilkeun gambar hideung-jeung-bodas atawa warna.

Lebar tina tangga tangga turntable téh lebar.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play