Llogaritja e shkallëve me një kthyeshëm 180-shkallë


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Apertura Lartësia Y
Gjatësia e hapjes X
Gjerësia e pista E
Numër të fazave të C
Hapat për të ulur string P
Trashësia e hapave Z
buzë spikatur nga hapat e F


Google Play

Llogaritja e shkallëve me 180-shkallë i kthyeshëmSpecifikoni dimensionet e kërkuara shkallët te dysheme dyte shkallët te dysheme dyte këmbë shkalle e shkallë

X - hapjen shkallët gjerësi
Y - Apertura Lartësia
E - Gjerësia e pista
F - hapa parvaz
Z - Trashësia e hapave
C - Numri i fazave
P - numri i fazave në mars të ulët

Ndihmë

Llogaritja e shkallëve me një kthesë prej 180° me një platformë të sheshtë

Në çdo distancë mes hapat e shkallë duhet të jetë e njëjtë.
Në këtë rast, ulje mund të shihet si një hap më shumë.

Shkruani lartësinë e nivelit të katit të ulët në nivelin e dyshemesë së katit të dytë.
Specifikoni gjatësinë e hapjes - në distancë që do të marrë shkallën tuaj.
Përmasat mund të specifikohen në metra, të centimetra dhe milimetra.

Programi llogarit automatikisht gjerësinë dhe lartësinë e hapa, këndi dhe madhësia e Stringer sipërme dhe të poshtme.

Për komoditetin e zgjedhur numrin optimal të fazat e ndryshimit shkallë, dhe programi do të bëjë rekomandime rreth përdorshmërisë së tij.
Nuk është një zgjedhje - për të gjeneruar një vizatim të zezë dhe të bardhë ose ngjyrë.

Gjerësia e shkallët është gjerësia e shkallët platformë rrotulluese.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte