Calculator injeuman


jumlah kiridit
istilah injeuman dina bulan
laju dipikaresep

pangmayaran annuity
pangmayaran Differentiated


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Calculator injeuman

Asupkeun jumlah jeung istilah tina injeuman, ongkos interest jeung tipe pamayaran.
kalkulator bakal ngitung jumlah pangmayaran, hutang jeung biaya kiridit.

More urang keur purchases utama nu lending jasa. Banks jeung organisasi non-bank nawarkeun meunang injeuman pikeun rupa-rupa kaayaan. Lamun anjeun nyokot kaluar injeuman gedé, contona, pikeun meuli hiji apartemen, mobil, hiji injeuman pikeun ngawangun imah, atawa pamekaran bisnis maranéhanana, hal anu penting pikeun nyaho yén injeuman ieu anjeun bakal bisa ngalakukeun. Jadi pasti milih hiji program kiridit, urang nawarkeun Anjeun pikeun make kalkulator injeuman urang. Tuliskeun dina widang hade jumlah injeuman, periode repayment injeuman dina bulan jeung laju interest, kitu ogé nangtukeun jenis pamayaran - annuity atawa diferensial, sarta anjeun bisa manggihan bagian tina pangmayaran dina injeuman nu dipaké pikeun repay hutang jeung sabaraha mayar off kapentingan dina injeuman, baki hutang anak ku bulan, ukuran overpayment salaku sabulan, jeung sakabéh istilah injeuman, sarta laju dipikaresep nyata dina injeuman.

pangmayaran Differentiated

Lamun metoda differentiated tina repayment tina hutang keur jumlah injeuman tina injeuman ieu dibagi kana biasa sarua. biasa ieu mangrupakeun nu bulk tina pangmayaran bulanan. Bagian residual ngagambarkeun interest dina kasaimbangan unpaid dina injeuman. Jadi ti bulan ka pangmayaran bulan ngurangan ukuran.
Dina metoda ieu repayment injeuman aya drawbacks.
Kapala di antarana nyaéta kanyataan yén injeuman jeung repayment tina hutang hartina leuwih hese pikeun ménta.
Bank ka cacah jumlah maksimum injeuman dina dasar naha peminjam téh bisa mayar installment kahiji. Ieu ngandung harti yén pikeun ménta injeuman saperti moderator boga panghasilan cukup luhur. Dina sababaraha kasus, nya meureun mantuan guarantors bail atawa ko-borrowers atraksi.
aral sejen nyaeta satengah munggaran istilah pembayaran keur peminjam nyaeta utamana parna. Lamun urang keur diajak ngobrol ngeunaan injeuman gede bisa jadi beungbeurat beurat pikeun peminjam teh. Tapi dina mangsa nu bakal datang disadvantage ieu bisa ngahurungkeun kana martabat. Inflasi jeung nyirorot pangmayaran dipikaresep dijieun kurang burdensome.

pangmayaran annuity

Dina metoda annuity tina repayment tina hutang dina injeuman dibagi kana bagian sarua teu ngan jumlah hutang, tapi ogé interest dina eta pikeun sakabéh istilah injeuman. Ku kituna, peminjam nu bayaran nu kontribusi panggedena sarua sapanjang periode pamayaran. Kiwari, metoda ieu pembayaran dipaké ku kalolobaan bank komérsial. Nu disadvantage utama annuities nyaeta jumlah overpayment dina injeuman bakal leuwih luhur ti dina sistim differentiated. Dina pangmayaran annuity Sajaba sistem nganggap yen satengah munggaran istilah injeuman Anjeun mayar lolobana interest dina injeuman. Tapi jumlah utama hutang keur periode ieu tetep ampir teu kacekel.

kacindekan

Upami anjeun hayang nyandak kiridit keur jumlah badag sarta henteu rencana pikeun repay eta prematurely, anjeun bakal narima hiji injeuman jeung sistem pamayaran annuity.
Dina kasus séjén, utamana lamun datang ka gajian jangka panjang, eta leuwih hade pikeun milih hiji bank nu nawarkeun gajian jeung pangmayaran differentiated.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play