Kalkulator pikeun kamar katerangan

Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi dina méter

panjang kamar X
rubak rohangan Y
luhur Z

cahaya N
Jumlah lampu L
data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan kamar katerangan


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun méter

Y - panjang kamar
X - rubak rohangan
Z - luhur
L - Jumlah lampu
N - kamar tingkat lampu 1 méter pasagi


Standar tingkat illuminance N (lk)
Katerangan tina enggon
kamar hirup, kamar hirup, bedrooms 150
Pawon, kamar makan, dapur Ecological 150
anak 200
Ruang kelas, perpustakaan 300
koridor susun jero, gedung 50
Goah, utiliti 300
perban 75
Sauna, kamar locker, kolam renang ngojay 100
gim 150
poolroom 300
Mandi, jamban, pancuran 50
Ruang concierge 150
tangga 20
Lantai vnekvartirnye koridor, lobbies, lobbies angkat 30
Prams, bicycles 30
Hijian pemanasan, ngompa, angkat kamar motor 20
Main passages teknis floors, basements, attics 20
shafts lift 5
enggon cahaya wangunan administrasi
Kantor, workrooms, kantor kantor 300
fasilitas proyék jeung desain kamar, teken biro 500
Typists 400
Fasilitas pikeun nu datang, staf jasa kamar 400
kamar bacaan 400
Enggon rékaman pendaptaran jeung pamiarsa 300
katalog pamiarsa ' 200
Labs basa 300
Tumpukan, arsip, aksés kabuka dana 75
Bookbinding, buku-enggon kalawan aréa moal exceeding 30 méter pasagi. m 300
Kamungkinan pikeun photocopying, wewengkon henteu leuwih ti 30 m 300
Prototyping, pagawean kayon, toko perbaikan 300
spasi gawé kalawan mintonkeun sarta terminal video 400
kamar konprensi, kamar pasamoan 200
Foyers na lobbies 150
Laboratorium of organik jeung anorganik Kimia 400
laboratorium analitik 500
Beurat, thermostatic 300
elmu laboratorium sarta téhnologi 400
Fotokomnaty, Disuling, kaca-niupan 200
Archives sampel, gudang réagen 100
cuci 300
Katerangan ngeunaan lembaga atikan
Ruang kelas, kantor, sakola panongton 500
Panongton, ruang kelas, laboratorium 400
Kantor of Élmu Émbaran sarta Komputer 200
Ruang kelas gambar teknis na gambar 500
Laborantskie lamun ruang kelas 400
Laboratorium of organik jeung anorganik Kimia 400
Bengkel on ngolah logam jeung kai 300
Alat kamar Master Instruktur 300
Kantor porsi jenis buruh 400
gyms 200
gudang somah 50
pools ngojay indoor 150
gedung MPR, panongton pilem 200
Estrada gedung assembly, kantor jeung kamar staf 300
pelesir 150
Wewengkon katerangan ngeunaan hotél
layanan palanggan, staf jasa kamar 200
kamar hirup, 150

Standar terang tingkat keur tipena béda enggon ditémbongkeun dina méja.

Fitur.

Ngitung lampu ambient nu diperlukeun.
koefisien katerangan Akunting gumantung kana jangkungna ceilings.
fluks Luminous tina lampu.
Itungan nu Pijer kakuatan exemplary, fluoresensi atanapi bulbs LED.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play