Itungan volume kayu sawn

Sebutkeun dimensi di milimeter

rubak W
kakandeleun H
panjang L
Pilih data awal pikeun itungan



Biaya 1 meter kubik


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

itungan kayu sawn


Sebutkeun dimensi di milimeter

W - Rubak papan
H - ketebalan papan
L - Panjang papan

Data input
N - Jumlah dina lembar
E - Kuantitas per méter kubik
Loba di pangwangunan imah Anjeun atawa mandi Nyanghareupan kudu ngitung sabaraha kayu moderator pikeun pakasaban. Nangtukeun sabaraha Anjeun kudu papan atawa beam, cukup. Tapi harga pikeun kayu biasana husus per méter kubik, sarta dina kasus ieu nya éta leuwih merenah ngagunakeun keur ngitung program husus. Ku ngagunakeun loka urang anjeun, nyaho panjang, lebar jeung ketebalan dewan, kitu ogé jumlah maranéhanana buah, Anjeun bakal bisa ngitung sabaraha méter kayu anjeun perlu jeung sabaraha kubik bakal ngarugikeun hiji méter kubik atawa hiji papan.

wengkuan

kayu Sawn nu disebut sabab ditangtukeun ku sawing tina tangkal kalapa. kayu dipaké pikeun konstruksi, parabot, rupa-rupa bungkusan jeung produk lianna. Kiwari, jenis ieu bahan wangunan anu paling populér. Kai dipaké pikeun nyieun kayu mangrupakeun bahan insulating alus teuing, maintains hiji kalembaban stabil sarta merlukeun no perlakuan husus sarta perawatan, nu ngajadikeun eta utamana merenah.

Rupa kayu

Eta nujul kayu sawn, edged papan, unedged, ngawangun rail. Bruce nyaéta kayu, olahan tina sakabeh sisi. Sakumaha geus neukteuk bagian cross kuadrat atawa rectangular. kayu nu paling umum dipaké dina konstruksi imah, mandi jeung desain floor.
Motong papan mangrupa kayu serbaguna anu aktip dipaké dina karya konstruksi luar wangunan, sarta dina desain rohangan interior. Motong papan di cross-bagian mangrupakeun sagi opat elongated. papan Unedged beda ti edging nu edges anak teu neukteuk off, supados tetep lapisan katempo tina babakan tangkal, ti nu cut papan ieu. Ngawangun rail atawa bar nyaeta bar, hiji leutik cross-bagian ti normal, sarta loba dipaké dina konstruksi.
kayu Sawn béda dina tipe, nu dijieun tina. Maranéhanana nyieun eta ti tangkal coniferous, saperti pinus, spruce jeung larch. Jeung hardwood, saperti ek, beech, Birch, aspen.
Aya kayu salaku asor. Maranéhanana dibagi kana atah jeung tingkat kalembaban leuwih ti 22 per cent jeung garing jeung kalembaban di handap 22 persen. Kahiji dipaké pikeun karya konstruksi, sarta dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun parabot.
Aya ogé sababaraha jenis kayu. kelas pilihan gumantung kana aplikasi. Jadi, pikeun parabot bahan kelas dipaké luhur. Pikeun joinery jeung moldings cocog sasmita kayu 1 jeung 2 jeung 3 kelas dipaké solely salaku papan konstruksi.

Nasihat dina panyimpenan

Kayu, lamun maranehna teu dipaké pikeun lila, perlu ditangtayungan ti Uap. Hal ieu bisa ngakibatkeun deterioration maranéhanana. Hal ieu teu disarankeun pikeun nyimpen kayu tumpuk di luhur unggal séjén. Antara lapisan papan atawa planks kudu peletakan.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play