Itungan bahan keur tembok exterior


Skala gambar 1:

Sebutkeun jenis tembok

Sebutkeun dimensi dina sentimeter

Sebutkeun dimensi tina tembok
Lebar tembok gable X
Panjang tembok sisi Z
Ridge jangkungna pediment nu Y
Nu jangkungna tembok (Manglé) H
ketebalan tembok T



Pilih material tina tembok





data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

itungan tembok


Sebutkeun dimensi dina sentimeter

X - Lebar tembok gable
Z - Panjang tembok sisi
Y - Ridge jangkungna pediment nu
H - Nu jangkungna tembok dina sudut
F - Ridge jangkungna sidewall
T - ketebalan tembok

program bakal ngitung jumlah bahan keur tembok exterior tina bata, block, bar ngawangun atawa pigura imah gedong.
Sebutkeun jangkungna tina lamping tina tembok gable tina jangkungna sarua, lamun hayang dinding hiji floor.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.