Itungan bahan keur tembok exterior


Skala gambar 1:

Sebutkeun jenis tembok

Sebutkeun dimensi dina sentimeter

Sebutkeun dimensi tina tembok
Lebar tembok gable X
Panjang tembok sisi Z
Ridge jangkungna pediment nu Y
Nu jangkungna tembok (Manglé) H
ketebalan tembok T



Pilih material tina tembok






data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

itungan tembok


Sebutkeun dimensi dina sentimeter

X - Lebar tembok gable
Z - Panjang tembok sisi
Y - Ridge jangkungna pediment nu
H - Nu jangkungna tembok dina sudut
F - Ridge jangkungna sidewall
T - ketebalan tembok

program bakal ngitung jumlah bahan keur tembok exterior tina bata, block, bar ngawangun atawa pigura imah gedong.
Sebutkeun jangkungna tina lamping tina tembok gable tina jangkungna sarua, lamun hayang dinding hiji floor.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play