Itungan tangga dina string nu


Skala gambar 1:    

Sebutkeun dimensi di milimeter

jangkungna instalasi Y
Panjang lawang nu X
Lebar tangga Z

Jumlah léngkah C

Nu ketebalan tina léngkah W
Nu lip ujung léngkah F
Nu ketebalan tina bowstring nu T








data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Ngitung ukuran tangga kai jeung withs



Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

X - stair panjang lawang
Y - Jangkungna nilai jenjang
Z - Lebar tangga
C - Jumlah léngkah
W - Nu ketebalan tina léngkah
F - Hambalan proyéksi
T - nu ketebalan tina string atawa kosoura
H - show risers
LR - arah tangga angkat
SP - posisi tahap kahiji tingkat floor tina floor kadua


Fitur.

Itungan desain staircase kai friendly-pamaké dina string nu.
Nangtukeun jumlah bahan.
Nu dimensi pasti sagala wincikan.
gambar lengkep jeung diagram unsur tangga.
Tungtunan keur betah tangga.

Itungan tangga genah diitung ku rumus dumasar kana panjang lengkah teh.
panjang pitch manusa Bulan ti 60 ka 66 cm, rata-rata - 63 cm.
tangga nyaman pakait jeung rumus: jangkungna 2 lengkah + jero panggung = 63±3 tempo.

Nu inclination paling merenah tina nilai jenjang - ti 30° ka 40°.
léngkah jero staircase kudu minuhan ukuran 45 sapatu - teu kurang ti 28-30 cm.
Kurangna jero bisa ngimbangan lengkah proyéksi.
jangkungna panggung kudu 20-25 cm.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.