Itungan tangga jeung léngkah pivoting 90°


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

jangkungna instalasi Y
Panjang lawang nu X
Lebar tangga Z

Jumlah total léngkah C
Jumlah hambalan usaha Rotary C2
Jumlah tingkat handap C1
Nu ketebalan tina léngkah W
Nu lip ujung léngkah F
Nu ketebalan tina bowstring nu T










data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Nu metodologi itungan tangga kai



Tuliskeun dimensi nu diperlukeun staircase ka lanté kadua staircase ka lanté kadua tangga

X - rubak tangga tina lawang nu
Y - jangkungna instalasi
Z - Lebar tangga
F - Hambalan proyéksi
W - Nu ketebalan tina léngkah
C - jumlah léngkah
C1 - jumlah léngkah ka handap Maret nu
C2 - Jumlah hambalan usaha Rotary

inpormasi

Itungan tangga jeung léngkah pivoting 90°.

tangga kai jeung hambalan usaha Rotary bisa nyata bener nyalametkeun rohangan di imah tanpa kaleungitan genah jeung pungsionalitasna.

Lamun ngitung perhatian bayar ka jumlah optimal tina hambalan usaha Rotary. Dina pangalaman mah optimal 3-tahap jeung tangga rubak 80 cm. More - léngkah bakal teuing heureut jeung saterusna uncomfortable.

Lamun gap téh ngan leuwih luhur tangga, geus élévasi penting dina tempat rotasi ka tumpang tindih, pikeun nyegah tatu sirah. Ayeuna kudu sahenteuna 2 méter.

Jeung struktur ieu, rubak tangga muterkeun hiji peran penting. Salaku pangaruh langsung dina betah ngarobah hambalan. Nu lega tangga - nu gede jumlah léngkah bisa diterapkeun tanpa leungitna genah.

Alatan diversity proyék jeung struktur, handrails keur tangga di program bisa teu bisa diitung sarta dipintonkeun.

penting! Nengetan diménsi léngkah ngarobah. Pikeun meunangkeun ukuran panggung - ulah poho pikeun nambahkeun ka ukuran jumlah protrusion.

Itungan tangga batu aya beda pikeun itungan tina kai atawa logam tangga. Hal utama - keur ngitung ukuran tahap. jangkungna maranéhanana anu diperlukeun pikeun jadi sarua keur sakabeh bagian.

Itungan tangga genah diitung ku rumus dumasar kana panjang lengkah teh.
panjang pitch manusa Bulan ti 60 ka 66 cm, rata-rata - 63 cm.
tangga nyaman pakait jeung rumus: jangkungna 2 lengkah + jero panggung = 63±3 cm.

Nu inclination paling merenah tina nilai jenjang - ti 30° ka 40°.
léngkah jero staircase kudu minuhan ukuran 45 sapatu - teu kurang ti 28-30 cm.
Kurangna jero bisa ngimbangan lengkah proyéksi.
jangkungna panggung kudu 20-25 cm.

program bakal tarik blueprints tangga jeung hambalan usaha Rotary jeung sudut utama jeung dimensi.
Dina gambar mintonkeun dimensi sakabéh tina tangga, nyirian luhur léngkah dina string, nu sudut hambalan jeung dimensi dasar léngkah sorangan.

Kuring ngaharepkeun program bakal mantuan Anjeun mendesain jeung ngawangun tangga ka mere kasaksian, atawa di imah jeung leungeun sorangan.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play