Itungan sudut sawed tina crosshairs

Skala gambar 1:

dimensi

rubak X
luhur Y
Kandel bagianana E



Google Play

Itungan sudut sawed tina crosshairs pikeun parabotan


Diménsi bagéan Crosshair
X - Lebar strukturna.
Y - Jangkungna konstruksi.
E - Kandelna bagian-bagianna.

Fitur.

Itungan ukuran sareng sudut sawed tina bagéan crosshairs jati.


Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte