Llogarit Kredi


Shuma e kredisë
Termi kredisë në muaj
Normë interesi

Pagesa pensioni
Pagesa të diferencuaraGoogle Play

Llogarit Kredi

Shënoni shumën dhe afatin e kredisë, normat e interesit dhe llojin e pagesës.
Llogaritësi do të llogarisë shumën e pagesave, borxhit dhe koston e kredisë.

Më shumë njerëz dhe më shumë për blerjet e mëdha janë shërbimet kreditimit. Bankat dhe jo-bankat ofrojnë një kredi për një shumëllojshmëri të kushteve. Kur ju keni marrë një kredi të madhe, për shembull, për të blerë një apartament, një makinë, një kredi për të ndërtuar një zhvillim shtëpi apo të biznesit, është e rëndësishme të dini se kredia do të jetë në gjendje të bëjë. Të jetë i sigurt për zgjedhjen e një program kredie, ne ju sugjerojmë të përdorni Llogaritësi tonë të kredisë. Hyjnë në fushat përkatëse shumën e kredisë, afati i kredisë në muaj dhe normës së interesit, dhe të përcaktojë llojin e pagesës - pensioni ose diferenciale, dhe ju mund të gjeni se cila nga pagesat në kredi është për të paguar borxhet, dhe sa për të paguar jashtë interesit të kredisë, bilanci Borxhi i saj për muaj, shuma e pagesë të tepërt, si një muaj, dhe për tërë mandatit të kredisë, si dhe norma reale e interesit në kredi.

Pagesa të diferencuara

Një mënyrë e diferencuar për shlyerjen e borxhit mbi shumën e kredisë të kredisë është e ndarë në pjesë të barabarta. Këto aksione përfaqësojnë pjesën më të madhe të pagesave mujore. Paraqesin interesin e mbetur në pjesën e bilancit të papaguar të kredisë. Kështu muaj në pagim muaj zvogëlohet.
Në këtë metodë e shlyerjes së kredisë ka meta e saj.
Kryesor është se një kredi me një mënyrë për shlyerjen e borxhit më të vështirë për të marrë.
Banka ka për të llogaritur shumën maksimale të kredisë, duke u bazuar në faktin nëse huamarrësi është në gjendje të paguajë primin e parë. Kjo do të thotë se për të marrë një hua të tillë është e nevojshme që të ketë një të ardhura të larta. Në disa raste, ai mund të ndihmojë garantuesit lirimin me kusht ose bashkë-huamarrësit tërheqje.
Një tjetër pengesë është se gjysma e parë e pagesës në kredimarrësin është veçanërisht e rëndë. Në qoftë se kjo është një kredi e madhe ajo mund të jetë një barrë e rëndë për huamarrësit. Por në të ardhmen, kjo mund të kthehet në një mungesë dinjiteti. Inflacioni në rënie të interesit dhe pagesat bëhen më pak të vështirë.

Pagesa pensioni

Metoda Kur pensioni i shlyerjes së borxheve në kredi është i ndarë në pjesë të barabarta nuk është vetëm shuma e borxhit, por edhe interes në atë për periudhën e kredisë të tërë. Kështu, huamarrësi paguan kontributet e përmasave të barabartë për kohëzgjatjen e pagesave. Sot kjo metodë e pagesës është përdorur nga shumica e bankave komerciale. Pengesë kryesore e pagesave që pensioni pagesë të tepërt të kredisë do të jetë më i lartë se sistemi diferencuar. Për më tepër pagesa pensioni sistemi supozon se gjysma e parë e periudhës së kredisë që ju të paguani kredisë së shumti interesit. Por shuma e borxhit kryesor në këtë periudhë mbetet pothuajse i paprekur.

Prodhim

Nëse keni nevojë për të marrë hua një sasi të madhe dhe nuk kanë në plan për të shlyer para kohe atë, ju do të takohet me kredi me sistemin e pagesave pensioni.
Në raste të tjera, sidomos kur është fjala për kredi afatgjata, ajo është e mirë për të zgjedhur një bankë që ofron kredi me pagesa të diferencuara.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte