Itungan tangga jeung 90°


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

jangkungna instalasi Y
Panjang lawang nu X
Lebar tangga E
Jumlah total léngkah C
tahap handap P
Nu ketebalan tina léngkah Z
Nu lip ujung léngkah F









data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tangga jeung 90°


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

X - panjang lawang, nu bakal ngeusian tangga nu
Y - jangkungna ti tingkat floor tina lantai kahiji tingkat floor tina floor kadua
E - Lebar tangga
F - Hambalan proyéksi
Z - Nu ketebalan tina léngkah

C - jumlah léngkah
P - Jumlah léngkah + wewengkon

Itungan tangga usaha Rotary saeutik itungan leuwih pajeulit tina tangga lempeng.
Itungan tangga genah diitung ku rumus dumasar kana panjang lengkah teh.
panjang pitch manusa Bulan ti 60 ka 66 cm, rata-rata - 63 cm.
tangga nyaman pakait jeung rumus: jangkungna 2 lengkah + jero panggung = 63±3 cm.

Nu inclination paling merenah tina nilai jenjang - ti 30° ka 40°.
léngkah jero staircase kudu minuhan ukuran 45 sapatu - teu kurang ti 28-30 cm.
Kurangna jero bisa ngimbangan lengkah proyéksi.
jangkungna panggung kudu 20-25 cm.

Anjeun meunangkeun genah tina ngarobah tangga, Anjeun bisa ngarobah jangkungna platform nu.

program bakal tarik blueprints ngarobah tangga ka sudut utama jeung dimensi.
Dina gambar mintonkeun dimensi sakabéh tina tangga, nyirian luhur léngkah dina string, nu sudut hambalan jeung dimensi dasar léngkah sorangan.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play