Itungan bahan floor timer leveling


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

rubak rohangan X
panjang kamar Y
luhur A
luhur B
luhur C
luhur D
Nu ketebalan minimum F


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan floor timer leveling


Sebutkeun dimensi di milimeter

rubak rohangan panjang kamarX - rubak rohangan
Y - panjang kamar
Ngalakonan ukuran tina béda jangkungna di opat juru kamar, di titik A, B, C, D.
Jang ngalampahkeun ieu, ngagunakeun tingkat wangunan.
ukuran panjang kamar
Setel ketebalan minimum tina floor timer leveling. ukuran ieu bakal otomatis diterapkeun ka titik panghandapna tina kamar.
ukuran
Hasilna, jumlah bahan diperlukeun dina méter kubik tur nyetel jangkungna di juru kamar bakal diitung.

program ngarasa jumlah bahan pikeun floor timer leveling dumasar kana béda jangkungna di juru.
Anjeun bakal bisa leuwih akurat ngitung biaya bahan.

Itungan bahan floor timer leveling

Kauntungan utama tina timer leveling floor nu screed husus, nu manéhna dipaké pikeun nyieun tempat nu datar jeung lemes tanpa usaha tambahan dina bagian Anjeun. Éta pisan sababna naha floors saperti ayeuna geus miboga popularitas husus.
Tuang nu floors bisa mandiri. Sadaya anu diperlukeun pikeun nyaho panjang jeung rubak kamar, jangkungna anak di juru, ogé ketebalan minimum tina lapisan eusian, mangka program urang bakal bisa ngitung volume bahan kanggo Anjeun pikeun eusian view inclines.

Kaunggulan tina floors banjir

1. Beungeut sexes sarua, tanpa seams atawa sela.
2. Kahirupan floors timer leveling datang ka 40-50 taun.
3. Durability.
4. Maranéhanana teu ngabutuhkeun perawatan husus.

Persiapan floor

Tumpukan floor filler anu cukup basajan, jadi loba leuwih resep ngalakukeun hal eta sorangan tanpa resorting ka spesialis. Tapi di dieu aya sababaraha subtleties.
Jadi, sateuacan Anjeun peletakan lantai Anjeun kudu nyiapkeun kamar. Jang ngalampahkeun ieu, nyabut flooring heubeul, baseboards jeung panto. Beungeut floor ieu ditujukeun. Hal ieu bisa dipigawé ngagunakeun mesin Sanding husus atawa sikat kawat. Saterusna, lamun aya retakan di lantai, maranéhanana nyingkab make scraper triangular.
Inget yen lamun bade iklas nu filler di luhur lantai kai, kudu bertulang jeung pre-grid husus.
Saterusna, ngagunakeun sudut floor slats Dengdekkeun diukur. Nurutkeun ukuran ieu dina tembok dijieun mark, nepi ka nu jangkungna lantai bakal dituang. Dina jangkungna ieu, ditambah 2,5 séntiméter, tembok nu cleaned ti stucco jeung bahan pagawean sejen.
Teras deui, lantai ieu cleaned jeung degreased jeung bubuk husus.
Ayeuna floor Blok leyuran smeared retakan jeung crevices, smoothes irregularities. Sanggeus éta, lantai kudu primed. Jeung di panggung preparatory ieu réngsé. Anjeun bisa ngamimitian peletakan lantai.

Peletakan floor filler

Pikeun tuang lantai merata nyokot Asisten nu bakal campur leyuran nepi ka anjeun eusian.
Nyiapkeun solusi nurutkeun paket arah. Pikeun leyuran ieu seragam, teu eusian tank katuhu jauh sadaya cai. Hayu ieu jadi bagian gedé eta. Ieu knead leyuran. Jang ngalampahkeun ieu eta sae pikeun make hiji bor listrik jeung nozzle husus. Jeung ngan lamun leyuran bakal ngahurungkeun kana massa homogen, tuang cai sésana di jerona.
Sex anu dituang di arah panto, ti sudut sabalikna ti lawang ka enggon. campuran ieu dituang di bagian, masing-masing sanggeus leveling beungeut jeung roller spiked. Ieu mantuan pikeun nyabut gelembung hawa nu bisa geus diasupkeun kana leyuran jeung nyadiakeun palapis seragam.
Tuang ti hiji bagian pikeun periode sejen waktu teu kudu leuwih ti 10 menit.
Salila drying lantai, sarta eta 3-6 jam gumantung kana brand leyuran jeung nyingkahan Draf di robah suhu kamar.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play