Itungan ladders jeung tilu ngawengku jeung hampang lemes


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

jangkungna instalasi Y
Panjang lawang nu X
Lebar tangga E
Léngkah A
Léngkah B
Léngkah C
Nu ketebalan tina léngkah Z
Nu lip ujung léngkah F








data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan ladders jeung tilu ngawengku jeung hampang lemes



Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm staircase ka lanté kadua léngkah 180

X - rubak tangga tina lawang nu
Y - jangkungna instalasi
E - Lebar tangga
F - Hambalan proyéksi
Z - Nu ketebalan tina léngkah


tangga A - Jumlah léngkah dina bowstring luhur
B - Jumlah léngkah dina bowstring tengah
C - jumlah léngkah ka handap string nu
floor staircase SP - Nangtukeun posisi tahap kahiji tingkat floor tina floor kadua.
Dina posisi kahiji tahap luhur aya dina tingkat floor tina floor kadua.
Dina satengah kadua lanté kadua lengkah pamungkas. Nu jangkungna staircase ieu ngurangan proporsional



program sacara otomatis Etang jangkungna jeung rubak léngkah, sudut jeung dimensi tina string luhur, tengah jeung handap.
Pikeun seleksi tangga genah optimal ngarobah jumlah léngkah.
Anjeun tiasa ngahasilkeun gambar hideung jeung bodas atawa warna.

Lebar tina tangga tangga turntable téh lebar.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play