Itungan volume lombang nu


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi dina méter

Panjang lombang nu L
rubak A
rubak B
jerona H

Sebutkeun nilai gawé penggalian

digging (pikeun 1 meter kubik)
Lengser taneuh (pikeun 1 meter kubik)


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan trenches atawa ditches

solokan
Sebutkeun dimensi dina méter

L - total panjang trenches atawa ditches
A - rubak di luhur
B - rubak handap
H - jero lombang

program ngarasa volume jeung beungeut wewengkon lombang teh.
Lamun rubak luhur jeung handap lombang nu beda, volume dipake keur salajengna dirancang C jeung volume lamping D.

Itungan volume lombang nu

Pikeun pangwangunan komunikasi, pipa panas, sewers atawa masang yayasan strip di wewengkon Anjeun Anjeun bisa jadi kudu ngali lombang a. Anjeun tiasa ngajak spesialis ulah, tapi Anjeun bisa ngalakukeun pakasaban sorangan. Tapi dina kanyataanana, boh kasus Anjeun bakal kudu apal sababaraha karakteristik lombang teh. Meunangkeun eta anjeun bakal mantuan program urang. Dumasar panjang, lebar jeung jero lombang, eta nangtukeun volume jeung beungeut wewengkon anak. Dina kasus mana rubak luhur jeung handap lombang nu beda, sarta ogé bakal volume diitung lamping dipake. Itungan volume lombang bakal mantuan Anjeun teu ngan pikeun mempermudah karya maranéhanana, tapi ogé keur ngitung biaya karya taneuh, lamun mutuskeun pikeun ngagunakeun jasa tina spesialis.

Peletakan lombang a

Aya tilu cara digging trenches. digging Ieu trenches ku leungeun, jeung leungeun atawa trencher trencher.
Kasus nu pertama biasana resorted aya, di mana teu aya akses ka alat husus. Ieu metoda cukup time-consuming of trenching, nu greatly mangaruhan kualitas taneuh.
trenchers leungeun shorten waktu karya saperti. Hal ieu bisa dibeuli atawa disewa. Anjeun oge bisa tatanan digging of trenches di teguh husus. Mangka ngalakukeun profésional.
excavator dipaké mana dina loka bisa ngajalankeun parabot konstruksi, kitu ogé di mana aya loba karya. Saméméh anjeun nyewa backhoe kudu manggihan lebar handapeun lombang ka nyokot mobil jeung ukuran ember nu pakait jeung eta.
Lamun mutuskeun pikeun ngagali lombang sorangan, mimiti sakabeh Anjeun kudu nyaho yén éta téh jero tangtu tina lombang pikeun tipena béda tina karya. Ku kituna, contona, pikeun peletakan kabel, biasana digging jero lombang kira-kira 70 cm. Jeung pikeun kokotor merlukeun lombang jero. Ieu téh desirable nu ieu satengah jero meter gede ti jero katirisan taneuh.
Dina rubak lombang ogé mangaruhan tipe karya dipigawé. Lebar minimum lombang nu diukur sapanjang handap jeung kudu cocog jeung jenis jeung ukuran pipa tumpuk di jerona.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play