Itungan bahan roofing pikeun hateup pent


Skala gambar 1:     

Sebutkeun dimensi di milimeter

luhur Y
rubak X
overhang C
panjang B

Bahan hateup

Lebar tina rafters S1
Nu ketebalan tina rafters S2
Jarak antara rafters S3
Jarak tepi hateupna S4

Lebar papan lathing O1
Nu ketebalan tina papan lathing O2
Jarak antara papan lathing R

roofing lambaran jangkungna L1
Lebar lambaran roofing L2
lambaran tumpang tindihna (%) L3


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan hateup pent




Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

X - rubak perumahan
Y - jangkungna hateup
C - ukuran overhang
B - jangkungna hateup

inpormasi

program ieu dirarancang pikeun ngitung bahan hateupna pent: jumlah bahan lambar (ondulin, Nulin, sabak atawa logam Kotak), material underlay (aspal, bahan roofing), jumlah battens jeung rafters papan.

perhatian! Punten dicatet yén program ngarasa nu sheeting dina dasar wewengkon hateup.
Contona, 2.9 ka 7,6 dikalikeun runtuyan cadar dina urutan. Dina konstruksi nyata nunda 3 baris.
Pikeun itungan leuwih akurat perlu pikeun ngurangan jangkungna kira pikeun ménta nomer sakabeh tina barisan.

Engké bakal program misah pikeun itungan leuwih predictive bahan roofing.

Sarta ulah poho meuli bahan konstruksi ti cadangan teh.

kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play