Itungan bahan roofing pikeun hateup pent


Skala gambar 1:     

Sebutkeun dimensi di milimeter

luhur Y
rubak X
overhang C
panjang B

Bahan hateup

Lebar tina rafters S1
Nu ketebalan tina rafters S2
Jarak antara rafters S3
Jarak tepi hateupna S4

Lebar papan lathing O1
Nu ketebalan tina papan lathing O2
Jarak antara papan lathing R

roofing lambaran jangkungna L1
Lebar lambaran roofing L2
lambaran tumpang tindihna (%) L3


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan hateup pent




Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

X - rubak perumahan
Y - jangkungna hateup
C - ukuran overhang
B - jangkungna hateup

inpormasi

program ieu dirarancang pikeun ngitung bahan hateupna pent: jumlah bahan lambar (ondulin, Nulin, sabak atawa logam Kotak), material underlay (aspal, bahan roofing), jumlah battens jeung rafters papan.

perhatian! Punten dicatet yén program ngarasa nu sheeting dina dasar wewengkon hateup.
Contona, 2.9 ka 7,6 dikalikeun runtuyan cadar dina urutan. Dina konstruksi nyata nunda 3 baris.
Pikeun itungan leuwih akurat perlu pikeun ngurangan jangkungna kira pikeun ménta nomer sakabeh tina barisan.

Engké bakal program misah pikeun itungan leuwih predictive bahan roofing.

Sarta ulah poho meuli bahan konstruksi ti cadangan teh.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play