itungan decking

Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

formulir undak F



Panjang rotasi Y2
lebar ngarobahna X2


Panjang teras Y
Lebar tina undak X

Panjang papan L
Rubak papan W
clearance Z

peletakan papan U




Dasar teras G



data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

itungan decking


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

F - formulir undak
Y2 - Panjang rotasi
X2 - lebar ngarobahna
Y - Panjang teras
X - Lebar tina undak
L - Panjang papan
W - Rubak papan
Z - Celah antara papan
U - Arah peletakan planks
A - aluminium lag
B - tumut kana akun runtah
G - Dasar teras


fitur

Itungan wewengkon bérés.
Tekad anu Jumlah jajar dewan.
Ngitung jumlah decking.
Jumlah aluminium atawa lag logam.
Gumantung kana undak yayasan kalkulator megatkeun:
Ngitung Jumlah hampang karét, terminal ningkatna, screw tumpukan sarta kutub Support.
Ngitung jumlah propil pikeun ngarojong pigura.

Pikeun itungan Anjeun tiasa
Ngarobah arah peletakan decking.
Tanya formulir diperlukeun tina undak.
Ngarobah panjangna sarta rubak dewan.
Atur celah antara dewan decking.
Pamakéan aluminium atawa lag logam. Pilih dasar pikeun teras.

blueprints dihasilkeun
Total gambar undak kalawan dimensi na arah papan stacking.
Skéma ngarojong pigura logam.
Rencana peletakan aluminium atawa lag logam.
The circuit susunan ngarojong Support.
The circuit susunan tumpukan screw.

tumpukan screw na prop Support



Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play