Itungan imah kaca rectangular


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

rubak X
panjang Z
luhur Y
Nu jangkungna tembok H

Bagean dina adul A

Sél dina bagian tina hateupna B
bagian hateup C

Sél dina bagian tembok D
Bagean tembok E





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Расчет прямоугольной теплицы

imah kaca Sebutkeun dimensi di milimeter

X - lebar rumah kaca
Z - imah kaca panjang
Y - jangkungna total
H - Nu jangkungna tembok

itungan rumah kaca

A - jumlah bagian dina adul

B - jumlah sél dina bagian tina hateupna
C - jumlah bagian hateup

D - jumlah sél dina pinding tina bagian
E - jumlah bagian tina tembok

Ku varying jumlah bagian jeung sél di antarana, urang milih ukuran optimal.
Dimensi sél bakal diitung sacara otomatis.
Sadaya dimensi dipintonkeun di imah kaca gambar.

program ieu dirarancang pikeun ngitung bahan nu dipikabutuh pikeun pangwangunan imah kaca.
Salaku hasil itungan bisa kapanggih wewengkon jeung volume imah kaca, wewengkon kaca anak, jumlah bahan pikeun pigura, nu perimeter tina yayasan.

kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play