Itungan tina tegalan kai triangular


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

Panjang tani X
Nu jangkungna tani Y

Lebar kayu nu Z
Nu ketebalan tina kayu nu W

Jumlah pilar S







data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan tina tegalan kai triangular



Sebutkeun dimensi di milimeter

X - Panjang tani
Y - Nu jangkungna tani

Z - Nu ketebalan tina kayu nu
W - Lebar kayu nu

S - jumlah tulisan nangtung
P - urat
N - wincikan show panomeran

Kai truss diwangun ku unsur ngabentuk struktur triangular kaku.
Disarankeun jangkungna tegalan kai - teu kurang ti 20 per cent panjang bentang.
program bakal ngitung jumlah perlu bahan, tegalan pintonan gambar jeung dimensi diperlukeun bagian.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.