Itungan tina tegalan kai triangular


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

Panjang tani X
Nu jangkungna tani Y

Lebar kayu nu Z
Nu ketebalan tina kayu nu W

Jumlah pilar S








data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tina tegalan kai triangular



Sebutkeun dimensi di milimeter

X - Panjang tani
Y - Nu jangkungna tani

Z - Nu ketebalan tina kayu nu
W - Lebar kayu nu

S - jumlah tulisan nangtung
P - urat
N - wincikan show panomeran

Kai truss diwangun ku unsur ngabentuk struktur triangular kaku.
Disarankeun jangkungna tegalan kai - teu kurang ti 20 per cent panjang bentang.
program bakal ngitung jumlah perlu bahan, tegalan pintonan gambar jeung dimensi diperlukeun bagian.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play