Itungan tangga lempeng ti beton


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter



Jumlah léngkah C

Jangkungna nilai jenjang Y
Panjang nilai jenjang X
Lebar tangga W
Panjang platform A
Nu ketebalan tina Pad nu B

ketebalan umum Z
Hambalan proyéksi F
Nu ketebalan tina léngkah G
Diaméter klep nu D
valves nyangkut dina tahap K





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Pitulung dina ngitung hiji tangga lempeng ti beton


dua jenis hambalan konstruksi bisa dipilih dina itungan.
stairway stairway

ukuran notasi tangga beton monolithic

Dimensi aya di milimeter.

X - Panjang nilai jenjang
Y - Jangkungna nilai jenjang
W - Lebar tangga.
A - Panjang platform. Lamun desain Anjeun teu nyadiakeun tangga tempat kaulinan, pakakas panjang platform nu = 0.
В - Nu ketebalan tina Pad teh.
Z - ketebalan tambahan. Dicokot kana akun ngan dina tipe Palasik of staircase.
stairway
F - Tahap proyéksi.
G - Nu ketebalan tina léngkah. Dina gaya klasik tangga dipaké salaku ketebalan tina protrusion nu F.

stairway

Tulangan tangga monolithic.
Tulangan biasana dipaké ngan dina tipe 1 tangga monolithic.
Tapi, eta sadayana gumantung kana proyék Anjeun.


Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play