Itungan bahan roofing pikeun hateup mansard


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

luhur Y
luhur Y2
rubak X
rubak C
panjang B

Bahan hateup

Lebar tina rafters S1
Nu ketebalan tina rafters S2
Jarak antara rafters S3
Jarak tepi hateupna S4

Lebar papan lathing O1
Nu ketebalan tina papan lathing O2
Jarak antara papan lathing R

roofing lambaran jangkungna L1
Lebar lambaran roofing L2
lambaran tumpang tindihna (%) L3


data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan hateup mansard




Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

X - rubak perumahan
C - ukuran overhang
B - jangkungna hateup

inpormasi

program ieu dirarancang pikeun ngitung hateup mansard: jumlah roofing jeung bahan underlay, papan lathing jeung rafters.
Anjeun oge bisa ngitung sababaraha dimensi dipake of hateupna.

itungan nembongkeun ukuran atawa jumlah satengah bahan hateup jeung kurung - ukuran atawa volume sakabéh hateup.

perhatian! Lamun ngitung sheetings (Ondulin, sabak atawa logam Kotak) tetep dina pikiran nu program manggih dina wewengkon hateup.
Contona, 2.8 ka 7,7 dikalikeun runtuyan cadar dina urutan. Dina konstruksi nyata nunda 3 baris.
Keur itungan leuwih akurat jumlah lembar roofing pikeun ngurangan jangkungna lambaran kudu diitung pikeun ménta nomer sakabeh tina barisan.
Ulah poho pikeun leuwih tepat nangtukeun nilai tumpang tindihna nu (pikeun bahan beda, bisa beda - nuturkeun saran pabrik).

Sakali deui, naon meuli bahan konstruksi kudu jeung margin keur runtah.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.