Itungan tina rafters.


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

Lebar tina rafters B
luhur Y
rubak X
overhang C
gash Z







Ngitung ukuran jeung sudut tina rafters


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

X - rubak perumahan
Y - jangkungna hateup
C - ukuran overhang
Z - jarak ti ujung dewan saméméh mabok
B - Lebar tina rafters

inpormasi

Tanpa pangwangunan hateup trusses teu dilaksanakeun.
Dina struktur hateup gable anu diperlukeun pikeun ngitung ukuran rafters, motong sudut jeung kantong.
Nu program keur ngitung rafters for ieu dirarancang.
Dumasar kana rubak imah, jangkungna ti awal nepi ka hateup sholawat jeung eaves itungan rubak anu dipigawé panjang usuk, jarak ti slot.
Nu program sarua bakal ngagambar gambar kalayan dimensi tina rafters. Utamana mangpaat bakal pikeun maranéhanana anu geus megatkeun pikeun nyieun rafters jeung leungeun-Na.

Google Play
kalkulator jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2017
Facebook Vkontakte Welcome to friends.