service itungan Free bahan wangunan
kalkulator konstruksi

Itungan tina rafters.


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

Lebar tina rafters B
luhur Y
rubak X
overhang C
gash Z







Ngitung ukuran jeung sudut tina rafters


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

X - rubak perumahan
Y - jangkungna hateup
C - ukuran overhang
Z - jarak ti ujung dewan saméméh mabok
B - Lebar tina rafters

inpormasi

Tanpa pangwangunan hateup trusses teu dilaksanakeun.
Dina struktur hateup gable anu diperlukeun pikeun ngitung ukuran rafters, motong sudut jeung kantong.
Nu program keur ngitung rafters for ieu dirarancang.
Dumasar kana rubak imah, jangkungna ti awal nepi ka hateup sholawat jeung eaves itungan rubak anu dipigawé panjang usuk, jarak ti slot.
Nu program sarua bakal ngagambar gambar kalayan dimensi tina rafters. Utamana mangpaat bakal pikeun maranéhanana anu geus megatkeun pikeun nyieun rafters jeung leungeun-Na.


Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
setélan

hasil itungan Open

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Masang layanan dina loka Anjeun.
Ieu bébas.
kalkulator konstruksi




www.zhitov.ru © 2007 - 2017