Itungan tangga jeung logam bowstring zigzag

Skala gambar 1:    

Sebutkeun dimensi di milimeter

Jumlah léngkah C

jangkungna instalasi Y
Panjang lawang nu X
Lebar tangga W

Nu ketebalan tina léngkah Z
protrusion F

Nu ketebalan tina bowstring nu A









data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan tangga lempeng zigzag bowstring logam


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

X - rubak tangga tina lawang nu
Y - jangkungna instalasi
W - Lebar tangga
F - Hambalan proyéksi
C - Jumlah léngkah
Z - Nu ketebalan tina léngkah
A - Nu ketebalan tina bowstring nu



SP - Nangtukeun posisi tahap kahiji tingkat floor tina floor kadua.
LR - Setel arah recovery. Pikeun tangga teken.

atawa
Fitur.

Itungan tina staircase logam bowstring desain jeung zigzag.
Nangtukeun Jumlah pipa propil pikeun string nu.
Nu dimensi pasti sagala wincikan.
Sudut inclination tina tangga.
Area hambalan bahan.
gambar lengkep jeung diagram unsur tangga.
Saran keur tangga nyaman.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.