Itungan tangga jeung logam bowstring zigzag

Skala gambar 1:    

Sebutkeun dimensi di milimeter

Jumlah léngkah C

jangkungna instalasi Y
Panjang lawang nu X
Lebar tangga W

Nu ketebalan tina léngkah Z
protrusion F

Nu ketebalan tina bowstring nu A









data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tangga lempeng zigzag bowstring logam


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

X - rubak tangga tina lawang nu
Y - jangkungna instalasi
W - Lebar tangga
F - Hambalan proyéksi
C - Jumlah léngkah
Z - Nu ketebalan tina léngkah
A - Nu ketebalan tina bowstring nu



SP - Nangtukeun posisi tahap kahiji tingkat floor tina floor kadua.
LR - Setel arah recovery. Pikeun tangga teken.

atawa
Fitur.

Itungan tina staircase logam bowstring desain jeung zigzag.
Nangtukeun Jumlah pipa propil pikeun string nu.
Nu dimensi pasti sagala wincikan.
Sudut inclination tina tangga.
Area hambalan bahan.
gambar lengkep jeung diagram unsur tangga.
Saran keur tangga nyaman.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play