Itungan bagéan pikeun hiji lengkungan

Skala gambar 1:

dimensi

Radius R1
Radius R2
Jumlah bagéan S
Sudut lengkungan U




Google Play

Kalkulator pikeun ngitung kosong pikeun ngadamel lengkungan



R1 - Radius jero lengkungan.
R2 - Radius luar lengkungan.
S - Jumlah bagéan busur.
U - Sudut séktor tina bunderan.

Fitur.

Itungan ukuran sareng jumlah bagian pikeun ngadamel lengkungan kai.


Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.