ningkatna bracket


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

Nu diaméter pipe nu D
Nu diaméter stud nu B
thread Panjang H
clearance Z


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tina ukuran konstruksi clamp

clamp baja Sebutkeun dimensi di milimeter

D - Nu diaméter pipe nu
B - Nu diaméter stud nu
H - thread panjang
Z - clearance

hardware Toko Gedong teu masalah. Penjualan geus fasteners keur unggal kali. clamps pipe, clamps pikeun perbaikan rupa-rupa ukuran jeung tujuan. Tapi sok aya teu bisa jadi fixture toko tur Anjeun hoyong nyieun gandeng a clamp sorangan.
kerah ngawengku hiji stud threaded jeung kacang jeung piring clamping. Hairpin bends dina diameter pipe jeung kerah logam geus siap. Piring presser dua liang nu dibor. Ieu fits leuwih pin jeung dipencet ngalawan pipe, sakumaha clamp teh. Mindeng dipaké dina pangwangunan pager, nu napel ka bar lempeng.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play