ningkatna bracket


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

Nu diaméter pipe nu D
Nu diaméter stud nu B
thread Panjang H
clearance Z


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tina ukuran konstruksi clamp

clamp baja Sebutkeun dimensi di milimeter

D - Nu diaméter pipe nu
B - Nu diaméter stud nu
H - thread panjang
Z - clearance

hardware Toko Gedong teu masalah. Penjualan geus fasteners keur unggal kali. clamps pipe, clamps pikeun perbaikan rupa-rupa ukuran jeung tujuan. Tapi sok aya teu bisa jadi fixture toko tur Anjeun hoyong nyieun gandeng a clamp sorangan.
kerah ngawengku hiji stud threaded jeung kacang jeung piring clamping. Hairpin bends dina diameter pipe jeung kerah logam geus siap. Piring presser dua liang nu dibor. Ieu fits leuwih pin jeung dipencet ngalawan pipe, sakumaha clamp teh. Mindeng dipaké dina pangwangunan pager, nu napel ka bar lempeng.

kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play