Itungan tangga jeung stringers


Skala gambar 1:    

Sebutkeun dimensi di milimeter

jangkungna instalasi Y
Panjang lawang nu X
Lebar tangga Z

Jumlah léngkah C

Nu ketebalan tina léngkah W
Nu lip ujung léngkah F
kosoura ketebalan T








data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Ngitung ukuran tangga kai jeung stringers



Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

X - stair panjang lawang
Y - Jangkungna nilai jenjang
Z - Lebar tangga
C - Jumlah léngkah
W - Nu ketebalan tina léngkah
F - Hambalan proyéksi
T - kosoura ketebalan
H - show risers
LR - arah tangga angkat
SP - posisi tahap kahiji tingkat floor tina floor kadua


Fitur.

Itungan kai desain merenah tangga sela.
Nangtukeun jumlah bahan.
Nu dimensi pasti sagala wincikan.
gambar lengkep jeung diagram unsur tangga.
Tungtunan keur betah tangga.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play