Itungan bar logam dina jandéla

Skala gambar 1:    

Sebutkeun dimensi di milimeter

kisi Jangkungna Y
Lebar kisi X

lebar bagian A
Ukuran rod dina W

Jumlah bar T
elemen horizontal G

kamar gambar

juru U

Jangkungna unsur hiasan H



data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan salaku kisi logam jandela


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

Y - kisi Jangkungna
X - Lebar kisi
A - pigura Width
W - ketebalan bar
T - jumlah bar nangtung
G - jumlah elemen horizontal
N - Kamar pilihan jandela pigura
U - elemen sudut (keur pilihan 1, 2, 3, 9, 10)
H - jangkungna unsur hiasan (keur pilihan 7, 8)


Pilihan gambar jandela bar


fitur

Itungan jumlah diperlukeun bahan pikeun kisi logam.
Nu dimensi pasti sagala wincikan.
gambar nu lengkep ti ngilu baja.
sebaran seragam nu elemen hiasan tina kisi teh.

kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play