service itungan Free bahan wangunan
kalkulator konstruksi

Itungan sudut diagonal ka 90 darajat

Skala gambar 1:    

Sebutkeun dimensi di milimeter

rubak Y
panjang X







Itungan tina diagonals yayasan pikeun nyirian


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

X - panjang yayasan
Y - rubak yayasan


Fitur.

Itungan tina diagonal ditandaan yayasan atawa tembok.
Dipaké pikeun nyieun sudut pasti 90 derajat.


Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
setélan

hasil itungan Open

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Masang layanan dina loka Anjeun.
Ieu bébas.
kalkulator konstruksi




www.zhitov.ru © 2007 - 2017