Itungan sudut diagonal ka 90 darajat

Skala gambar 1:    

Sebutkeun dimensi di milimeter

rubak Y
panjang X




data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Itungan tina diagonals yayasan pikeun nyirian


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

X - panjang yayasan
Y - rubak yayasan


Fitur.

Itungan tina diagonal ditandaan yayasan atawa tembok.
Dipaké pikeun nyieun sudut pasti 90 derajat.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.