Itungan bahan yayasan strip


Skala gambar 1:

Sebutkeun jenis yayasan









Sebutkeun dimensi di milimeter

rubak X
panjang Y
luhur H
kakandeleun A
ukuran C

fittings

Jajar horizontal G
bar nangtung V
Nu rod nyambungkeun Z
lengkah S
Diaméter klep nu D

formwork

Nu ketebalan tina papan pikeun formwork T
Panjang papan L
Rubak papan E

Komposisi beton

Beurat hiji bag K
Meshkov 1 méter kubik tina beton F

Babandingan tina beton ku beurat
semen : keusik : batu ditumbuk

: :

Tuliskeun harga bahan wangunan

semen (per bag) M
keusik (pikeun 1 ton) P
batu ditumbuk (pikeun 1 ton) B
papan (pikeun 1 meter kubik) W
fittings (pikeun 1 ton) N





data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

inpormasi



Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di mm

X - rubak yayasan
Y - panjang yayasan
A - nu ketebalan tina yayasan
H - jangkungna yayasan
C - jarak ka sumbu sasak

A - nu ketebalan tina yayasan
H - jangkungna yayasan
S - lengkah antara sanyawa
G - Jajar horizontal
V - bar nangtung
Z - Nu rod nyambungkeun

jumlah nu diperlukeun tina semen pikeun ngahasilkeun hiji méter kubik béda beton di unggal kasus.

Eta gumantung kana merek semén, kelas nu dipikahoyong tina beton, ukuran jeung babandingan tina fillers anu dihasilkeun.
Sebutkeun dina kantong.

Teu perlu malikan kumaha penting desain imah keur ngitung jumlah ngawangun bahan pikeun yayasan imah.
Sabab biaya hiji yayasan monolithic datang ka katilu tina nilai imah.

Ieu ladénan bakal mempermudah nu tata jeung itungan yayasan imah. Bakal mantuan pikeun ngitung jumlah beton, tulangan, shuttering papan pikeun yayasan alat strip.

Naon anu bisa anjeun diajar:

Wewengkon yayasan basa (contona, pikeun nangtukeun jumlah waterproofing ka nutupan basement rengse)
Jumlah beton pikeun yayasan jeung floor slabs atawa tuang hiji floor basement (nu keur jalan jadi fun, lamun, alatan kasalahan dasar dina multiplication teu cukup beton)
Tulangan - jumlah valves, itungan otomatis beurat anak, dumasar kana panjang sarta diameter
Wewengkon formwork jeung jumlah kayu di méter kubik jeung buah
Wewengkon sadaya surfaces (pikeun itungan tina waterproofing basement) jeung surfaces sisi jeung basa
itungan ditambahkeun tina biaya bahan yayasan.

Nu program sarua bakal narik hiji yayasan gambar.
Kuring ngaharepkeun nu service bakal mangpaat pikeun maranéhanana anu ngawangun pondasi jeung leungeun-Na jeung insinyur-tukang.

Komposisi beton

Saimbang jeung jumlah semén, keusik jeung gravel pikeun nyieun beton anu dibikeun rujukan standar, saperti disarankeun ku pabrik semén.
Salaku harga semén, keusik, gravel.

Tapi, komposisi tina beton rengse niatna gumantung kana fraksi ukuran batu ditumbuk atawa gravel, brand semén, freshness jeung neundeun kaayaan anak. Perlu dipikanyaho yén salila berkepanjangan semén neundeun leungiteun sipat sarta kualitas semén deteriorates leuwih gancang di kalembaban elevated.

Punten dicatet yén biaya keusik jeung gravel ieu husus dina program pikeun 1 ton. Ngical oge ngumumkeun harga per méter kubik keusik, batu ditumbuk atawa gravel.

Proporsi keusik gumantung kana asal anak. Contona, keusik walungan anu heavier ti karir.
1 méter kubik keusik weighs 1200-1700 kg rata-rata - 1500 kg.

Jeung gravel jeung puing hésé. Nurutkeun rupa sumber 1 kubik beurat meter tina ti 1200 nepi ka 2500 kg gumantung kana ukuran. Heavier - leuwih ti rupa.

Jadi cacah biaya per ton keusik jeung gravel anjeun bisa jadi kudu nyaring atawa sellers.

Tapi, itungan masih mantuan nyaho estimasi waragad keur ngawangun bahan pikeun ngeusian basement. Ulah poho kawat lain keur fittings nyulam, paku atawa screws keur casing, nu kiriman bahan wangunan, biaya penggalian jeung konstruksi karya.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play