Itungan tina padang rumput hejo digulung


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi dina méter

Panjang plot Y
Lebar plot X

panjang roll A
roll rubak B

ancoan C, %
roll beurat V




Biaya padang rumput hejo pikeun 1 roll
pagawean pikeun 1 roll


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tina padang rumput hejo digulung

Turf
Tuliskeun dimensi nu diperlukeun

Y - Panjang plot
X - Lebar plot
A - panjang roll
B - roll rubak
C - cadangan, ditembongkeun salaku persentase a
V - beurat hiji roll aya dina kilogram

Pilih styling arah pikeun pintonan dina gambar teh.
Pikeun ngitung waragad Anjeun bisa nangtukeun harga per roll jeung biaya gawé dina instalasi anak.
Nyieun bagian dina padang rumput hejo lemes bantuan modern jeung nyaman lawns rolling geulis Anjeun. panutup ieu herbaceous, nu dijual di gulungan tina turf jeung ditempatkeun di jerona siki jukut.

Ilaharna, firms ngajual lawns rolling, maturan bantuan jeung styling maranéhanana. Tapi, ngabogaan sababaraha pangaweruh, Anjeun bisa ngalakukeun pakasaban sorangan.

program urang bakal ngitung sabaraha gulungan tina padang rumput hejo nyaeta perlu guna nyieun panutup grassy lemes keur sakabéh loka Anjeun. Sadaya anjeun kudu nyaho for ieu ukuran plot jeung hiji roll jukut turf, sarta persentase stock anjeun merlukeun. Jeung informasi ieu, anjeun bisa kalayan gampang ngitung jumlah gulungan nu bakal Anjeun kudu, sarta biaya probable maranéhanana. Sanggeus éta, kabéh geus maneh mun geus meuli jeung iklas padang rumput hejo Anjeun di kebon atawa di padang rumput hejo hareup.
Landscaping jeung leungeun maranéhna - éta gampang.

peletakan

Punten dicatet yén persentase stock bakal jadi 5 per cent pikeun plot konvensional jeung 10 pikeun wewengkon nu ranjang kembang, ranjang kembang jeung jalur taman.

Saméméh lajengkeun ka pamasangan padang rumput hejo, anjeun kudu nyiapkeun loka. Saprak éta téh perlu miceun kabeh lebu, batu, nyabut weeds. taneuh kudu nanganan bahan kimia husus jeung align. Saterusna disusun drainase. Dina ahir fase preparatory tina platform dina padang rumput hejo ieu ngeusi taneuh subur, sarta saminggu saméméh ekspektasi peletakan dibuahan. Saméméh peletakan padang rumput hejo, lamun taneuh teuing garing, kudu moistened.

Ayeuna padang rumput hejo bisa diteundeun. Ieu kudu dipigawé no saterusna ti 72 jam ti moment lamun padang rumput hejo ieu neukteuk off. Atawa, lamun ieu teu mungkin, Anjeun kudu nyebarkeun sod dina titik rindang jeung cai eta aya kalana nepi ka pamasangan.
Ulah melu gulungan dina silih leuwih ti 4 lapisan. Komo lawns alus beban badag teuing contraindicated.
Inget, eta desirable ka iklas padang rumput hejo di hiji waktu. Ieu bakal nyieun palapis seragam lemes.

Waktu pangalusna pikeun peletakan turf dianggap awal gugur atawa spring. Tapi hal anu penting pikeun inget yen lahan teu kudu dina waktu ieu frozen atawa teuing baseuh.
Peletakan sod dimimitian ngadeukeutan ka tempat hese toko. Putting padang rumput hejo kudu dina garis lempeng. Upami diperlukeun, nutupan loka tina bentuk non-standar, tempat hese anu ditutup buah husus cut tina turf ti stok.

Unggal panutup baris kudu dimimitian jeung ditungtungan ku piring pinuh, sapotong nu bakal ukuran teu kurang ti satengah anak. Potongan leutik sésana disimpen dina baris tengah, tapi teu di wewengkon.
Sanggeus completing unggal padang rumput hejo runtuyan compacted. Dina formasi gundukan atawa depressions perlu angkat turf jeung lemes kaluar beungeut underneath. Saterusna deui compacted padang rumput hejo.

Barisan disimpen offset relatif ka unggal bricklaying kawas séjén. Kadé pikeun mastikeun pelat turf nu tightly dipencet ka silih tapi teu tumpang tindih.

Leumpang dina turf karek-diteundeun teu disarankeun.

padang rumput hejo Élmu

Sanggeus réngsé peletakan turf, rohangan diperlukeun pikeun ngeusian dina seams campuran husus. Komposisi campuran ieu gumantung kana jenis taneuh anjeun kudu dina loka Anjeun.

Ulozheniju padang rumput hejo kudu well tuang cai. Dina unggal méter pasagi bakal mawa teu kurang ti 15 liter. Salila saminggu di handap sakali watering poé padang rumput hejo ogé diperlukeun.

Sanggeus kira sabulan akar jukut bakal tumuwuh babarengan jeung dasar dina nu diteundeun sod, landscaping jeung lawns bakal awét.
Sanggeus sababaraha minggu sanggeus peletakan jukut bisa dipotong. Ieu kudu dipigawé di sakuliah arah styling anak sarta motong jeung ngan luhur wilah jukut. Tukang waktu padang rumput hejo ieu biasana neukteuk buuk maranéhanana di September.
Dina cinyusu, sanggeus taneuh thawed, dibuahan jeung mowed padang rumput hejo deui, tapi deui, motong off ngan tips tina wilah jukut.
Salila bulan warmer, padang rumput hejo kudu watered ngeunaan unggal 10 poé.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play