Itungan wewengkon buta sabudeureun imah.


Skala gambar 1:

dimensi

The perimeter imah P
juru luar U
juru jero G
Lebar wewengkon buta W

geotextile T
reinforcing bolong A
wawatesan B
formwork C
waterproofing H

Sebutkeun ketebalan lapisan

paving batu D
beton E
alat keur manaskeun F
batu ditumbuk M
keusik K

data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan jumlah bahan pikeun aréa buta



P - The perimeter imah.
W - Lebar wewengkon buta.
U - Jumlah juru éksternal wewengkon buta.
G - Jumlah sudut internal wewengkon buta.

T - Geotextiles.
A - Bolong tulangan.
B - Curbstone.
C - Formwork.
H - Waterproofing.

D - The ketebalan tina batu paving.
E - The ketebalan tina beton anu.
F - The ketebalan tina insulasi nu.
M - The ketebalan tina Pad gravel.
K - The ketebalan tina cushion keusik.

Fitur.

Tekad anu legana wewengkon buta.
Itungan jumlah diperlukeun bahan pikeun aréa buta.


kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play