Itungan jumlah semén, keusik jeung gravel pikeun nyieun beton



Jumlah beton E
tas ti semén per 1 méter kubik M
Beurat hiji bag K

babandingan beton
semen : keusik : batu ditumbuk ku beurat

: :

Biaya bahan wangunan

semen (per bag)
keusik (1 ton)
batu ditumbuk (1 ton)


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

informasi dina itungan bahan pikeun beton


Sebutkeun rasio diperlukeun.

E - jumlah nu diperlukeun beton. Hal ieu dituduhkeun dina méter kubik.
M - Sabaraha kantong tina semén diperlukeun pikeun 1 meter kubik tina beton.
K - Beurat kantong tina semen. Dina kilogram.

Sebutkeun nilai bahan di wewengkon Anjeun.

Ulah poho pikeun recalculate harga bahan bulk di ongkos ku beurat, teu ku polumeu.
Babandingan jeung konsumsi semén, keusik jeung gravel pikeun nyieun beton kubus standar anu dibikeun pikeun rujukan, salaku disarankeun ku pabrik semén.
Sarupa oge, harga semén, keusik, gravel bisa rupa-rupa nyata di wewengkon beda.

Komposisi campuran beton rengse gumantung kana ukuran (faksi) batu ditumbuk atawa gravel, brand semén, freshness anak. Perlu dipikanyaho yén salila berkepanjangan semén neundeun leungiteun sipat sarta kualitas semén deteriorates leuwih gancang di kalembaban elevated. Catet yén tas semén bisa beuratna 50 kg teu jiga ditulis therein. Kapercayaan, tapi pariksa. Sabaraha semén anjeun dituang nu cek pangalusna.

Punten dicatet yén biaya keusik jeung gravel ieu husus dina program pikeun 1 ton. Ngical oge ngumumkeun harga per méter kubik keusik atawa batu ditumbuk atawa gravel.

beurat husus keusik gumantung asal anak, contona, keusik walungan anu heavier ti karir.
1 méter kubik keusik weighs 1200-1700 kg rata-rata - 1500 kg.

Gravel jeung batu ditumbuk. Nurutkeun rupa sumber 1 beurat meter kubik mimitian ti 1200 nepi ka 2500 kg gumantung kana fraksi nu (ukuran). Heavier - leuwih ti rupa.

Jadi cacah biaya per ton keusik jeung gravel anjeun bakal boga Anjeun sorangan. Atawa netelakeun nu sellers.

Tapi, itungan masih mantuan nyaho estimasi waragad keur ngawangun bahan pikeun persiapan jumlah nu Anjeun hoyongkeun tina beton.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play