Itungan plasterboard keur tembok, tembok, ceilings


Skala gambar 1:

Sebutkeun dimensi di milimeter

Nu jangkungna tembok Y
Lebar partisi dina X

Nu jangkungna kira H
lambaran Width Z

konsumsi bahan

daptar propil Mullion S

Lapisan drywall V

Jarak antara screws B
undercoat N1
putty N2
putty finish N3
cet N4


data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tembok, ceilings atawa partitions dewan gips


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

partitions plasterboard
Y - jangkungna tembok atawa partisi
X - rubak tembok
H - plasterboard lambaran jangkungna
Z - lebar tina lambar drywall

tembok plasterboard
S - jumlah rak propil dina hiji lambar drywall
V - jumlah lapisan drywall
V=1 - dina hiji lapisan ka tembok atawa siling
V=2 - dina dua lapisan keur tembok atawa partisi
V=3-4 - keur partisi

B - Jarak antara screws
program bisa ngitung jumlah nu diperlukeun bahan pagawean - Primer, putty, cet.
Jang ngalampahkeun ieu, nangtukeun laju konsumsi per méter pasagi N1, N2, N3, N4.

Hasilna, program bakal ngitung
wewengkon tembok, nu siling atawa plasterboard partitions
jumlah nu diperlukeun tina lembar drywall
jumlah nu diperlukeun propil pikeun pigura
jumlah dumasar screws, reinforcing jeung sealing tape
insulasi atawa soundproofing jeung pagawean bahan.

program teu tumut kana bukaan akun pikeun lawang jeung jandela, kitu konsumsi bahan beda-beda insignificantly.

Google Play
kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.


русский afrikaans العربية беларуская български català česky cymraeg dansk deutsch ελληνική english español eesti euskal فارسی suomi français gaeilge galego עברית hrvatski magyar indonesia íslenska italiano 日本語 한국어 lietuvių latviešu македонски melayu malti nederlands norsk polski português română slovenčina slovenščina shqipe српски svenska kiswahili าษาไทย filipino türkçe українська việt ייִדיש 简体 繁體 հայերեն azərbaycan საქართველოს kreyòl ayisyen বাঙ্গালী hmoob latin esperanto हिन्दी తెలుగు ગુજરાતી ಕನ್ನಡ தமிழ் اردو қазақ монгол тоҷик o'zbek bosanski ລາວ नेपाली සිංහල ị̀gbò èdè yorùbá malagasy ខ្មែរ ਪੰਜਾਬੀ मराठी മലയാളം sugboanon sunda isizulu jawa chicheŵa hausa maya yucateco кыргыз አማርኛ kurmancî lëtzebuergesch پښتو सिन्धी samoa gàidhlig isixhosa chishona frysk af-soomaali sotho corsu hawaiʻi māori
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play