Itungan tangga logam

Skala gambar 1:    

Sebutkeun dimensi di milimeter

Jumlah léngkah C

jangkungna instalasi Y
Panjang lawang nu X
Lebar tangga W

Nu ketebalan tina léngkah Z
protrusion F

Nu ketebalan tina bowstring nu A
Nu ketebalan tina pangrojong B
Nu jangkungna léngkah dina bowstring nu H

ukuran D
juru U









data-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Itungan tangga lempeng logam dina ngarojong


Tuliskeun dimensi nu diperlukeun di milimeter

X - rubak tangga tina lawang nu
Y - jangkungna instalasi
W - Lebar tangga
F - Hambalan proyéksi
C - Jumlah léngkah
Z - Nu ketebalan tina léngkah
H - Nu jangkungna léngkah dina bowstring nu
A - Nu ketebalan tina bowstring nu
B - Nu ketebalan tina pangrojong
D - jarak for nu ngadukung ningkatna
U - sudut ka pangrojong nangtung



SP - Nangtukeun posisi tahap kahiji tingkat floor tina floor kadua.
LR - Setel arah recovery. Pikeun tangga teken.

atawa
Fitur.

Itungan desain friendly-pamaké staircases logam ka lanté kadua.
Nangtukeun jumlah bahan.
Nu dimensi pasti sagala wincikan.
gambar lengkep jeung diagram sakabéh unsur tangga logam.

kalkulator itungan Anjeun jalan asup
sunda
Anjeun boga itungan disimpen.
Ngadaptar atawa tanda nu bakal bisa nyalametkeun itungan jeung ngirim eta ku mail.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play